Σοκ στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο λαθρομετανάστη
Σοκ στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο λαθρομετανάστη

Σοκαρισμένοι πάλι οι Σουηδοί…Ένας 34χρονος Σομαλός λαθρομετανάστης συνελήφθη μετά απο την άγρια επίθεση μιας γυναίκας στο γκαράζ του ξενοδοχείου Sheraton στη Σουηδία.

Η γυναίκα πέθανε ενώ την βίαζε σύμφωνα τα ξένα μέσα. Η αστυνομία ωστόσο, αναφέρει ότι ο δράστης συνέχισε να βιάζει το πτώμα της γυναίκας και αφού είχε πεθάνει.

Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι στη μέση μιας τεράστιας επιδημίας βιασμού. Στατιστικά για την εγκληματικότητα δείχνουν, ότι οι βιασμοί και στις δύο χώρες διαπράττονται από μουσουλμάνους μετανάστες.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα ενα Σουηδικό μέσο,κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες ανέφεραν ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες. 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15.Ο αριθμός των βιασμών φτάνει το 16% σε σύγκριση με το 2012.

Ποιος δασκαλεύει τους μουσουλμανος να βιάζουν; οπως πως να κάνουν εισβολή σε χώρες κατά χιλιαδες; και ποιος του υποστηρίζει; ΜΑΝΤΕΨΤΕ! στο δρόμο προς εθνοκάθαρση και ισλαμισμός της Ευρώπης μόλις φτάσει ο επιθυμητός αριθμός μουσουλμανων ,ένας νόμος ειναι!, να δω κατι αριστερουλες να βάζουν μπουρκα και τι στο κόσμο! εξάλλου και για τα δικαιώματα των γυναικών οι ίδιοι το άρχισαν, για να βγάλουν τις γυναικες απο τα σπίτια (το 1950 πιο πολλές ήταν οι γεννήσεις απο τους θανάτους), να δουλεύουν και να έχουν και απο αυτές φόρους ,συν να μην κάνουν παιδιά!ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΝΙΝ

(Γιαυτό δουλεύουν όλοι η περίοδος χάριτος τελείωσε! τότε που έδιναν δάνεια με το κιλό για να χρεωθούν οσο πιο πολλοί γίνεται! δώστε φόρους στο λαό να μην έχουν λεφτά ούτε καν να παντρευτουν, όχι να κάνουν παιδιά και φέρτε λαθρο θέλουμε λαθρο κύριος απο χώρες με κατώτερες φυλές, λογία Εβραίου για τον ισλαμισμό της Γερμανίας απο το 1930 παρακαλώ! τους χάλασε λίγο τα σχεδία ο Χίτλερ αλλα τώρα δεν τους σταματάει τίποτα!) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Φωτογραφία-αρχείου απο βιασμό γυναίκας απο Μουσουλμάνους

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications