Σκληρό σχόλιο Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του εκλιπόντος ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα
Σκληρό σχόλιο Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του εκλιπόντος ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα

«Γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του;»

Επίθεση στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο (τα τελευταία 25 χρόνια) του εκλιπόντος Μηνά Χατζησάββα, εξαπέλυσε χθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά την κηδεία του ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Το απόγευμα της ημέρας της πολιτικής κηδείας του μεγάλου ηθοποιού, στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Την αρχική ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη σχολίασαν δεκάδες χρήστες του Facebook με τον δικηγόρο και πολιτικό να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να παρεμβαίνει στον διάλογο που άνοιξε κάτω από την αρχική ανάρτησή του. Ακολουθούν μερικά από τα σχόλιά του:

Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη αποτέλεσαν τα όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης χθες, ο οποίος, αποχαιρετώντας τον άνθρωπο της ζωής του, περιέγραψε τόσο τη γνωριμία τους και την κοινή τους πορεία, όσο και τα γραφειοκρατικά προβλήματα που συνάντησε μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

«Μηνούλη μου... Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα το θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης.

Δείτε και το μήνυμά που έγραψε στο Facebook ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης:

Ήμουν ο άνθρωπός του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του. Ακολούθησε μία απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία με υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία. Υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία, το λέω, που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ποτέ ο Μηνάς αυτό, δεν ντράπηκε ποτέ γι' αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή τη δυνατότητα επιτέλους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications