Ο ΚΕΡΥ…δεν συνάντησε την ΤαCIA…είδε κατευθείαν τους φίλους της
Ο ΚΕΡΥ…δεν συνάντησε την ΤαCIA…είδε κατευθείαν τους φίλους της

Άλλωστε γιατί να δει τους άμεσους συνεργάτες του…..και να τους εκθέσει κιόλας.

Η ΤαCIA έκανε την δουλειά της, έσπειρε την μελλοντική παράδοση της χώρας στα παιδιά του πακιστάν που παν σε ελληνικό σχολείο με τον γνωστό λαθρονόμο, τον οποίον ψήφισαν και οι πατριώτες τύπου Ζουράρη και Ραχήλ (αλήθεια…μήπως θα πρέπει να εξετάζονται κάποιοι απο επιτροπή ψυχιάτρων;;; Θα είναι και ελαφρυντικό να βγούν κούκου όταν θα πηγαίνουν στον φυσικό τους δικαστή) και τώρα επειδή δεν αντέχει το κράξιμο, κάνει διακοπές.

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

ΜΚΟ επισκέφθη ο άθλιος ιμπεριαλιστής που θα λέγαν οι αριστεροπαράφρωνες, μόνο που τώρα είναι στην ίδια πλευρά και δεν θα το πούν…. Πρώτο μέλημα ήταν η επίσκεψη, πήγε πρώτα στην ΜΚΟ….διότι αυτή είναι η προτεραιότητα, ο εποικισμός και αποελληνοποίηση της χώρας, δηλαδή ακριβώς η ίδια προτεραιότητα που έχουν όλοι οι δημοκράτες μας.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ…ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Όμως που έχουμε ξαναδεί τις ίδιες προοδευτικές φατσούλες με το δηλητηριώδες χαμόγελο;;;

Η φροντίδα για τα παιδάκια που θα έρθουν με τα καραβάνια θα συνεχιστεί με την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων απο τις χαρούμενες κυρίες

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ….μετά η χώρα θα παραδοθεί στα ίδια παιδάκια που θα έχουν μεγαλώσει και θα έχουν πολιτικά δικαιώματα και θα είναι και πλειοψηφία ….αλλά δεν θα είναι ελληνόπουλα ( όποιος λέει το αντίθετο δεν χρειάζεται άλλη συζήτηση μαζί του….είναι πράκτορας)

Να δούμε και τα χαμόγελα με τον συνεργάτη του προωθούντος τον πρώτο λαθρονόμο του Ραγκούση;;;
Όλοι τους την ίδια συνεργασία έχουν, με τους πολιτιστικούς μπολσεβίκους των ΗΠΑ και τους περιούσιους τραπεζίτες σπόνσορες..και για να μην ξεχνιώμαστε….
Πιάσε μια ιθαγένεια για το μεταναστοπροσφυγόπουλο, να μας ψηφίζει κιόλας…

ΑΛΒΑΝΟΠΑΙΔΕΣ (προσφυγόπουλα the day after)…που με τον λαθρονόμο πήραν ιθαγένεια και υπηρετούν στον στρατό…..Μιλάμε για πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αμα λάχει να ούμε.....ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ;;; ΟΕΟ;;;Σε ανύποπτο χρόνο η ΠΑΠΑΡΗΓΑ έχει την ίδια θέση με το ιμπεριαλιστικό ΓΙΟΥΣΑ…και φυσικά το ΤαCIA καθόλου τυχαίο αφου όλο το ΚΚΕ ειναι πράκτορες Εβραίων απο τότε που το ίδρυσαν! θα πει ένας ψαγμενος! ο μέσος ελλην νομίζει οτι ειναι επαναστάτες! και η isis επαναστάτες ειναι! που δημιούργησαν οι Εβραίοι!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications