Με σφαίρες και συλλήψεις προσπαθούν να σταματήσουν τους Ολλανδούς πατριώτες η φασίστες οπως έχουν διδάξει την μάζα οι Εβραίοι,  video!
Με σφαίρες και συλλήψεις προσπαθούν να σταματήσουν τους Ολλανδούς πατριώτες η φασίστες οπως έχουν διδάξει την μάζα οι Εβραίοι,  video!

Με σφαίρες προσπάθησαν να σταματήσουν περισσότερους από 2.000 Ολλανδούς πατριώτες που διαδήλωσαν κατά της δημιουργίας »κέντρου υποδοχής μεταναστών» στην κωμόπολη Γκελντερμάλσεν της Ολλανδίας. Στην κωμόπολη των 27.000 κατοίκων, σχεδιάζεται η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας 1.500 προσφύγων.

Οι διαδηλωτές πολιόρκησαν το δημαρχείο της μικρής πόλης, κοντά στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στο οποίο θα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Η ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ για να διαλύσει το πλήθος και η διαμαρτυρία μετατράπηκε σε εξέγερση.

Οι διαδηλωτές, ρίχνοντας φράχτες και φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών, οπλίστηκαν με πέτρες, μπουκάλια μπίρας και εκρηκτικά και επιχείρησαν να εισβάλουν εντός του κτιρίου.

Η αστυνομία της πόλης, ανέφερε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι πραγματοποιήθηκαν τόσες πολλές συλλήψεις, ώστε δεν είναι ξεκάθαρο πόσες ακριβώς!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

εμεις οι βαρυμαγκες θεωρουσαμε τους Ολλανδους για φλωρους...τελικα οι πιο φλωροι στην Ευρωπη καταντησαμε εμεις! για αυτο ας το βουλωνουμε απο τωρα και στο εξης και να δειχνουε σεβασμο στους συνλευκους ευρωπαιους, και να κοιταξουμε να ξεφλωριαστουμε και να ξενερωτιαστουμε πριν ειναι αργα... διαπιστωσις, ειναι ηδη λιιιαααν αργα...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications