Λιάγκας κατά Κρανιδιώτη: Είναι φασίστας ! τους χάλασε που έλεγε για αριστερούς  !!!
 Λιάγκας κατά Κρανιδιώτη: Είναι φασίστας ! τους χάλασε που έλεγε για αριστερούς

Συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και όχι μόνο, μετά το σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη, για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Το Facebook του κ. Κρανιδιώτη έχει γεμίσει με εκατοντάδες σχόλια, ενώ σχολιάστηκε από τηλεοπτικές εκπομπές και προέκυψαν νέες κόντρες.

Η αρχή έγινε με την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.Συγκεκριμένα, επίθεση στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο τα τελευταία 25 χρόνια, του εκλιπόντος Μηνά Χατζησάββα, εξαπέλυσε προχθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά την κηδεία του ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Το απόγευμα της ημέρας της πολιτικής κηδείας του μεγάλου ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Το σχόλιο προκάλεσε μεταξύ άλλων την έντονη αντίδραση τoυ Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είμαστε χώρα ομοφοβικών, τέλος. Εγώ ήμουν ΟΝΝΕΔιτης και ΔΑΠίτης, αλλά κάτι τέτοιοι άνθρωποι με έκαναν να πάω στα αριστερά. Τα ίδια σκ…α είναι όλοι. Είναι τα ίδια σκ…α πολιτικά όλοι. Φασίστας είναι ο άνθρωπος αυτός που λέει “αξύριστα χήρα” έναν άντρα».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε με τη σειρά της: «Βγήκε για να υποτιμήσει τον άνθρωπο; Δηλαδή τον κοροϊδεύει; Γιατί το κάνει αυτό το πράγμα; Δηλαδή είναι πολύ άντρας ο συγκεκριμένος; Είναι θέμα παιδείας. Δεν κάνεις αυτό το σχόλιο σε καμία περίπτωση και πόσο μάλλον κάτω από μία συνθήκη πένθους και στεναχώριας; Υποτιμάς έναν άνθρωπο και του λέει τι; Δηλαδή τον κοροϊδεύεις; Με μία τέτοια δήλωση, ο οποίος κύριος Κρανιδιώτης, τι κάνει; Δείχνει ότι “εγώ είμαι πιο πολύ άντρας;” Εγώ αν ήμουν δίπλα του, θα έλεγα “δεν είσαι άντρας”. Άντρας είναι αυτός που είναι κύριος. Και αυτό που κάνει, όχι άντρας δεν είναι, είναι το τίποτα».

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα ήρθε νέα ανάρτηση – απάντηση του Κρανιδιώτη στο ζευγάρι του «Πρωινό».

«Με έβρισε ο Αντύπας, που ήταν στο κόμμα του Μάνου, με σήμα το βόδι. Το άντεξα. Με έβρισε το θυμωμένο πεκινουά στο μπαλκόνι, ο Χειμώνας. Το άντεξα. Με βρίσανε κι απειλήσανε με «ψόφους» κλπ, όλο το φασισταριό που καμώνεται την «πρόοδο». Το άντεξα. Αλλά ρε πού…η μου (με την καλή έννοια), να μου την πέσει κι ο Λιάγκας; Πόσα να αντέξω ο τάλας; Άμα μου την πέσει κι η καλλίπυγος Σκορδά, δεν ξέρω, θα είμαι σε αδιέξοδο».

Στην ουσία ενοχλήθηκαν όλοι οι αριστεροί με αυτά που έγραφε και έτρεξαν να υπερασπιστουν το σύστημα! εξάλλου οποιος δεν ειναι αριστερός ειναι ναζι φασίστας! λέξεις που λένε οι αριστεροί κομμουνιστές σε μη ομοίους τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications