Απόλλων 20…και η εξωγήινη γυναικά   στην  Σελήνη. VIDEO  σχετικά με αυτό απο το  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
Απόλλων 20…και η εξωγήινη γυναικά  στην  Σελήνη. VIDEO  σχετικά με αυτό απο το  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί,παρουσιάζει μια εξωγήινη μορφή να εξετάζεται στο εσωτερικό ενός θαλάμου που μοιάζει με θάλαμο διαστημόπλοιου. Η τελευταία επίσημη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι έγινε το 1972 και ήταν η απολλο 17. Η πραγματικά τελευταία αποστολή έγινε το 1976 και ήταν η απολλο 20. Ρωσοι και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν για να εξερευνήσουν τα συντρίμμια ενός τεράστιου διαστημοπλοίου στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι για λίγους από ερευνητή και όχι copy paste ερευνητή, έχει πολλούς που άπλα αναπαράγουν ακόμα και ξένους ερευνητές ως δίκες τους έρευνες!και για αυτό δεν έχουν βρει ούτε τα μισά από ότι έχουμε ανακαλύψει σε αυτή την σελίδα(άσχετα που η αλήθεια ενοχλεί πολλούς και προτημουν το matrix!)

H φήμη του εν λόγω περίεργου βίντεο λέει πως το υλικό προέρχεται από το διαστημόπλοιο Απόλλο 20 και το ανθρωποειδές προέρχεται από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Η εικόνα είναι χαμηλής πιστότητας και το φίλμ χρονολογείται κάπου στη δεκαετία του ’80.

Πέρα απο τα ηλίθια σχόλια στο youdupe που είδα , απο άτομα που όχι μόνο δεν έχουν ιδέα απο τέτοια θέματα, αλλα ειναι χαμηλής νοημοσύνης και θα έπρεπε να βλέπουν αλλα βίντεο τύπου: δες τι είπε η Μενεγακη!!δύστυχος αυτά τα δίποδα ζώα, ειναι η χαρά της ελίτ, που τους αυξάνει με γοργούς ρυθμούς! υποφέρουμε όλοι οι νοήμοντες απο αυτά τα κατώτερα ανθρωποειδές που έχουμε την ατυχία να ημαστε στον ίδιο πλανήτη, και μερικά απο αυτά θεωρούνται και ανώτεροι, με το να ειναι σε διάφορες θέσεις! ,ετσι θέλει να κάνει όλους η ελίτ .

Tο βίντεο ειναι αληθινό αλλα ίσως όχι απο το φεγγάρι! δεδομένου οτι λένε ψέμματα οτι πήγαν,απο την άλλη έκαναν τα πάντα να πάνε τότε, αυτή η λυσσά μπορεί να δικαιολογηθεί !

Αν είχαν δει ένα σκάφος στην σελήνη, θα ήθελαν να πάνε πάση θυσία λόγο οτι θα αποκτούσαν τεχνολογία,αν οι ζώνες Βαν Άλεν περιέχουν και το φεγγάρι μέσα τότε μπορούσαν να πάνε.

Λοιπόν η γυναικά ειναι απο την εξωγήινη φυλή που ήρθε στην Γη,με αυτά τα χαρακτηριστικά που ειναι της Κίνας Ιαπωνίας κτλ, εδώ θα στεναχωρήσω τους επιστήμονες ,ιστορικούς,που τους έχει μάθει η ελίτ τα γνωστά ψέμματα! καθώς καμιά φυλή δεν γεννήθηκε σε αυτό τον πλανήτη ούτε μια! άρα δεν έχουμε καν κοινό προγονό οπως παπαγαλίζουν,ένας λόγος που κάνουν και ανάμειξη φύλων ειναι να γίνει μια φυλή τελικά στην Γη!

Eιδικά αυτή της αφρικάνικης που ειναι κατώτερη(θα το πάρετε ρατσιστικό; δεν με ενδιαφέρει καν! η αλήθεια ειναι οτι στην παγκόσμια ιστορία δεν υπάρχει κανένας επιστήμονας μαύρος, ούτε έφτιαξαν κατι!οι πυραμίδες ήταν εκεί πολύ πριν απο αυτούς! και ακομα και σημερα ολα τα πειράματα εκεί τα κάνουν οι Αμερικανοί αρά κατι ξέρουν, οπως και γιαυτό θέλουν να αφανιστεί η λευκή φυλή απο την Ευρώπη, τι καλύτερο για μια ελίτ απο ένα λαό με ελάχιστη νοημοσύνη! ολα αυτά τα ξέρουν οι Εβραίοι γιαυτό και οι λαθρο! σσ οι εβραϊκή φυλή ειναι εισβολείς οπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι).

Τώρα όσο άφορα το video, υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να μην ειναι καν στην σελήνη, αλλα στην Γη! αρχαίο εξωγήινο σκάφος σε κάποια ζούγκλα! εδώ έχουμε ένα πρόβλημα όμως , αφου υπάρχει οξυγόνο θα ειναι γίνει αποσύνδεση!εκτός και ήταν κλειστό και το άνοιξαν αυτοί που έβγαλαν το βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο δεν ειναι ψεύτικο, οπως και η νεκροψία του εξωγήινου ,το πρόβλημα ειναι αν ειναι στην σελήνη η όχι, αν τελικά πήγαν πολύ αργότερα, υπάρχει μια πληροφορία :Ρωσοι και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν για να εξερευνήσουν τα συντρίμμια ενός τεράστιου διαστημοπλοίου στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης,το γεγονός ειναι οτι με κάποιο τρόπο πήραν εντολή να μην ξανά πατήσουν εκεί, πράγμα που έκαναν έως και σημερα. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Για πες μας, αφού ξερεις ότι δεν γεννηθήκαμε εδώ, θα ξέρεις και που γεννήθηκε το ανθρώπινο είδος. Πες μας που γεννηθήκαμε....... μας έφαγε η αγωνία.
άρα είμαστε όλοι εξωγήινοι. Τότε τι ψάχνουμε να βρούμε τους εξωγήινους αφού είμαστε εμείς οι εξωγήινοι, που δεν γεννηθήκαμε εδώ αλλά αλλού.
Που αλλού όμως?
Μπέρδε γουέι.


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications