Η θλιβερή αγέλη ανθρωποειδών που επιτίθεται σε ελεύθερους ανθρώπους!!!
Η θλιβερή αγέλη ανθρωποειδών που επιτίθεται σε ελεύθερους ανθρώπους!!!

"ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ."

Τούτη η κοινωνία έχει πια χάσει κάθε μορφή ανθρώπινης υπόστασης. Μοιάζει με μια θλιβερή αγέλη ανθρωποειδών που επιτίθεται σε ελεύθερους ανθρώπους. Έτσι την έμαθαν και έτσι συμπεριφέρεται. Τέτοια «τροφή» την τάισαν και αυτή τη χολή ξερνάει. Αυτή τη νοοτροπία της έμαθαν και τέτοιους ψηφίζει για να τη διοικούν. Ανήμερα θηρία μιας κακοφορμισμένης για πολλά χρόνια βαθιάς πληγής που έμαθε μόνο να διαιρεί για να βασιλεύει.

Θλιβερά και κακομούτσουνα ανθρωπάρια που κυκλοφορούν σε σκοτεινά, ανήλιαγα μονοπάτια γυρεύοντας ανθρώπινο αίμα για να τραφούν και να συνεχίσουν την πορεία τους στο σκοτάδι.Τρέμουν το φως. Δε μπορούν τη σύγκριση. Δεν αντέχουν στην αλήθεια της ψευτιάς τους. Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα επιλογών. Οι επιλογές όμως έχουν και συνέπειες. Όσο τέτοια πλάσματα δημιουργούν «πλειοψηφίες» οι συνέπειες δεν είναι ίδιες για όλους. Συνήθως από αυτές πλήττονται αυτοί που δεν ευθύνονται.

Κομματιάζοντας ένα κοινωνικό σύνολο σε συντεχνίες αυτοί που πρώτα καταστρέφονται είναι όσοι έχουν αξίες, αρχές και ιδανικά. Όσοι αρνούνται να κατασπαράξουν συνανθρώπους τους αλλά αντιπαλεύουν την εκάστοτε θλιβερή εξουσία των χορτασμένων. Οι χορτασμένοι όμως έχουν φροντίσει από πριν να έχουν δημιουργήσει μισθοφόρους που μπαίνουν μπροστά ως κυματοθραύστες.

Με αυτόν τον τρόπο έχουν εξασφαλίσει την σιγουριά της ατάραχης και αδιάκοπης εξουσίας τους. Απλό σχέδιο και χωρίς φιοριτούρες. Ακόμα και τώρα όμως που όλα πια αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια του πλέον αδαούς ουδείς δέχεται την αλήθεια. Μόνο αυτοί που πάντα πάλευαν για έναν καλύτερο κόσμο βλέπουν τις ισχυρότατες ενδείξεις τους να μετασχηματίζονται σε ακλόνητες αποδείξεις.

Οι πραγματικά υπερήφανοι άνθρωποι. Καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν με αυτούς που δείχνουν οι κάμερες των καναλιών της σάπιας μιντιοκρατίας. Αυτοί ποτέ δεν υπήρξαν στη ζωή τους συστημικοί. Ποτέ δεν έγιναν ρουφιάνοι στην εργασία τους για να ανελιχθούν σε βάρος κάποιου που το άξιζε περισσότερο. Ποτέ δε στέρησαν το ψωμί από κάποιον συνάνθρωπό τους γιατί δε θα μπορούσαν να κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ. Ποτέ δε στάθηκαν έξω από το γραφείο του εκάστοτε πολιτευτή. Ποτέ δεν πούλησαν την ψυχή τους γιατί ήταν ότι πιο πολύτιμο είχαν. Ποτέ δεν έκαναν κακό σε κάποιον διπλανό τους επικαλούμενοι την όποια διαφορετική ιδεολογία τους που τους έβαλαν στο μυαλό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications