Σάλος στο διαδικτυο: UFO έπεσε στον Καναδά και το κρύβει ο στρατός; (Βίντεο)
Σάλος στο διαδικτυο: UFO έπεσε στον Καναδά και το κρύβει ο στρατός; (Βίντεο)

Αναφορές λένε αυτή την εβδομάδα για μυστηριώδη φώτα πάνω από τον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά, μια πιθανή συντριβή UFO στη λίμνη Winnipeg και για στρατιωτικές δυνάμεις με σνόουμομπιλς που τράβηξαν ένα μεγάλο δίσκο από τη λίμνη. Απαντώντας σχετικά με τις φήμες αυτές εκπρόσωπος για των καναδικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ότι επρόκειτο απλώς για στρατιωτική άσκηση.Αλήθεια;

Αναφορές άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για φώτα πάνω από τη λίμνη Winnipeg. Αυτά ξεκίνησαν από το Facebook και τις δημοσιεύσεις του Brent Mancheese. O Brand ανέφερε:
“Έχει αναφερθεί συντριβή UFO στον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά. Προφανώς καναδικά στρατιωτικά οχήματα έχουν παραταχθεί στη βόρεια ακτή. Απειλούν όποιον προσπαθεί να πάρει φωτογραφίες …υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Ένα στρογγυλό αντικείμενο που ανασύρθηκε από τη λίμνη με τη χρήση σνόουμομπιλ… Κάτι θεάθηκε να πέφτει από 8 ψαράδες που το ανέφεραν…Γιατί δεν ενημερώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αν πρόκειται για αεροπορικό δυστύχημα;”

Φορτηγά και αστυνομικά οχήματα που φθάνουν στο χώρο της συντριβής
Μια άλλη αναφορά είχε κάποια άσχημα νέα για ένα μάρτυρα με φωτογραφική μηχανή:

Προφανώς ένα δισκοειδές σκάφος θεάθηκε να συντρίβεται μέσα στον πάγο της λίμνης, Τουλάχιστον ένα άτομο πήρε φωτογραφικές αποδείξεις, αλλά έκτοτε κρατείται από τον καναδικό στρατό.

Ο καναδικός στρατός αναφέρει:
Σύμφωνα με τον υπολοχαγό-Col. Paul Davies, επικεφαλής αξιωματικός του 38ου Τάγματος εδάφους, περίπου 150 στρατιώτες ήταν στην παγωμένη λίμνη, λαμβάνοντας μέρος στην άσκηση της Αρκτικός Βίσων 2015, μια άσκηση για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε αντίξοες συνθήκες. Έκτακτης ανάγκης, όπως μια συντριβή UFO; Δεν είναι έτσι, λέει ο Davies.
“Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος, μόνο οι φίλοι μου στις αεροπορικές δυνάμεις που είναι εκεί έξω και μας βοηθούν σε αυτή την άσκηση … δεν ήταν UFO…”

Έτσι, τι ήταν τελικά;
Ο Davies είπε ότι ήταν ένα αεροπλάνο με την ικανότητα γρήγορης απογείωσης.
Από μακριά μπορεί να φαινόταν σαν να απογειωνόταν κατ ‘ευθείαν, αλλά δεν το έκανε.
Ένα αεροπλάνο που απογειώνεται από μια παγωμένη λίμνη; Τι γίνεται με τη συντριβή; Τι γίνεται με το δίσκο; Τι γίνεται με τα φωτογραφικά τεκμήρια; Τι γίνεται με τους μάρτυρες;
Τι συνέβη πραγματικά στη Λίμνη Winnipeg αυτή την εβδομάδα;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications