Ο ΟΗΕ Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, καλεί σε πόλεμο για… να «σώσει» την Ειρήνη!
Ο ΟΗΕ Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, καλεί σε πόλεμο για… να «σώσει» την Ειρήνη!

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, που ποτέ δεν κατάφερε να λύσει ένα πρόβλημα, τώρα καλεί όλες τις χώρες να κηρύξουν παγκοσμίως πόλεμο ενάντια της υποτιθέμενης Ισλαμικής απειλής

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών κάλεσε την Παρασκευή όλα τα κράτη μέλη του, που έχουν την ικανότητα, να συμμετάσχουν στον πόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ και να διπλασιάσουν τις προσπάθειες τους για να αποτρέψουν άλλες επιθέσεις της οργάνωσης. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα υπερδιπλασιάσουν και τα κονδύλια τους.

Τα 15 κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας υιοθέτησαν ομόφωνα το ψήφισμα που υπέβαλε η Γαλλία, με το οποίο καλεί να ληφθούν «όλα τα αναγκαία μέτρα» για να αντιμετωπιστεί το Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι.

«Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί μια παγκόσμια και πρωτόγνωρη απειλή για την διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», υπογραμμίζεται στο κείμενο του ψηφίσματος.Παράλληλα καλούνται «όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ, που έχουν την ικανότητα, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα… στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους… στη Συρία και το Ιράκ».

Επιπρόσθετα ζητείται από τα κράτη να εντείνουν τις προσπάθειες τους για να περιορίσουν το ρεύμα των ξένων που επιδιώκουν να πολεμήσουν με την οργάνωση στο Ιράκ και τη Συρία, να αποτρέψουν και να εμποδίσουν την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. «Καλωσορίζω όποιον επιτέλους ξύπνησε και εντάχθηκε στην ομάδα που καταπολεμά τρομοκράτες» , δήλωσε ο πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, Μπασάρ Τζαφάρι, στους δημοσιογράφους, πριν την ψήφιση του γαλλικού σχεδίου ψηφίσματος.

Από την άλλη, εκτός από όλους εκείνους τους αναλυτές και δημοσιογράφους -φωνές που απουσιάζουν από την υποταγμένη Ελλάδα- και οι οποίοι ξεσκεπάζουν ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι “τρομοκράτες”, υπάρχουν και εκείνοι που δεν απομυθοποιούν το παιγνίδι της τρομοκρατίας, πλην όμως εκφράζουν τους φόβους τους ότι ο πόλεμος ενάντια τους μόνο περισσότερο πόλεμο θα φέρει.

Όμως για τον ΟΗΕ ειρήνη σημαίνει πόλεμος

Θα μπορούσε να τους αποκαλέσει κανείς “ανεγκέφαλους” αλλά, εκτός του ότι θα ήταν πολιτικό λάθος, θα τους αφαιρούσε και κάθε ευθύνη λόγω χαμηλής νόησης. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο ανεγκέφαλοι δεν είναι, αλλά μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ λειτουργεί ο εγκέφαλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αυτής που στοχεύει στην αφαίρεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαών, την καταλήστευση των περιουσιών τους και την απόλυτη υποταγή.

Ισλαμικό Κράτος, αποδεικνύονται επίσης πολύ καλές “μπίζνες”, μαζί με εκείνη της Κλιματικής Αλλαγής, για περεταίρω ξεζούμισμα πόρων, περισσότερων φόρων, τη στιγμή που η παγκόσμια φτώχεια παίρνει επιδημικές διαστάσεις. Ανεβαίνει το μεροκάματο στις υπανάπτυξη χώρες μερικά σεντς και κατεβαίνει στις ανεπτυγμένες αρκετά δολάρια ή ευρώ.

Το μέγα θράσος τους είναι ότι ανακοινώνουν και “νέες θέσεις εργασίας”, όχι για ανάπτυξη, αλλά για να διευρύνουν στρατά και αστυνομίες που σύντομα αντί να κυνηγούν Ισλαμιστές θα στρέφονται ενάντια σε απλούς πολίτες. Αν όχι και την ίδια τη μάνα και τον αδελφό τους…

Αυτή είναι η Ειρήνη τους. Δοξάστε τους!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications