ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «Καλωσόρισαν» εισβολείς του soros με… κομμένα κεφάλια γουρουνιών! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «Καλωσόρισαν» εισβολείς του soros με… κομμένα κεφάλια γουρουνιών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό με τα κομμένα κεφάλια γουρουνιών που στόλιζαν είσοδο κατασκήνωσης στην οποία θα φιλοξενούνταν τους εισβολείς χωρίς όπλα!

Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Εσμαρκεβελντ, έξω από την πόλη του Ενσεντε στην Ολλανδία.Άγνωστοι τοποθέτησαν 14 κεφάλια γουρουνιών στην είσοδο της κατασκήνωσης τα 9 πάνω στην περίφραξη και στις πόρτες και τα υπόλοιπα πεταμένα τριγύρω! Στο σημείο είχαν πετάξει και αρκετές σακούλες με αίματα και εντόσθια από τα ζώα.

Με αυτό τον τρόπο ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης να τοποθετήσει μερίδα των προσφύγων που καταφθάνουν στη χώρα, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στο χωριό.

Οι «δράστες» είχαν αφήσει και το μήνυμα «Καλωσορίσατε στην κόλαση», θέλοντας να δείξουν στους πρόσφυγες το που ήρθαν και τι αντιμετώπιση θα έχουν!

Κατά τη μεταφορά των προσφύγων τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το θέαμα αλλά εκπρόσωπός τους εξέφρασε την απορία του αφού τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν εκφραστεί κάποια παράπονα από τους κατοίκους.Λίγο αργότερα, στο twitter αναρτήθηκε η φωτογραφία από την περιοχή με το ακόλουθο μήνυμα: «Οταν η δημοκρατία αποτυγχάνει, ο κόσμος γίνεται άγριος και απελπισμένος. Καλωσήρθατε στην κόλαση του Εσμαρκεβελντ».

Οπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος το συγκεκριμένο μήνυμα δεν αφορούσα μόνο τους μετανάστες αλλά και την κυβέρνηση της χώρας για την απόφαση που πήρε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκείνες τις ημέρες άλλωστε, υπήρξαν αντιδράσεις από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την ασφάλειά τους.

Πάντως, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης ήταν η προσβολή των Μουσουλμάνων, αφού στο Ισλάμ δεν καταναλώνουν χοιρινό κρέας.

Post A Comment:

1 comment

ILIASείπε...

κακος ....επρεπε να φτυαξουν μια ωραια τηγανια με τα χοιρινα να φανε οι πεινασμενοι προσγιγες :)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications