Η γενοκτονία εις βάρος των Γερμανών απο τις δημοκρατικές κομμουνιστικές δυνάμεις!!!
Η γενοκτονία εις βάρος των Γερμανών απο τις δημοκρατικές δυνάμεις

Είναι "η εσκεμμένη πολιτική μια έμπιστης και συνωμοτικής κλίκας μέσα στα κύκλους της χάραξης πολιτικής αυτής της κυβέρνησης που σέρνει και διαλύει ένα έθνος που τώρα οδηγείται σε μια άθλια δυστυχία..." - Γερουσιαστής Homer Capehart*, σε ομιλία του ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, στις 5 Φεβρουαρίου του 1946.

Τον Δεκέμβριο του 1944 ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ανακοίνωσε την μεγαλύτερη αναγκαστική μεταφορά πληθυσμού - "εθνοκάθαρση" - στην ανθρώπινη ιστορία ... Υπολογίζεται ότι 14 εκατομμύρια Γερμανοί εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες στην Ανατολική Ευρώπη. ... Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολοφονήθηκαν ή άλλως έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα αυτών των απελάσεων, με ορισμένες εκτιμήσεις να ανεβάζουν τους νεκρούς σε 6.000.000. Περίπου 5-10 εκατομμύρια Γερμανίδες βιάστηκαν.

Απόσπασμα από την ομιλία του γερουσιαστή Ομήρου Capehart(φωτο) ενώπιον της αμερικανικής Γερουσία, 5 Φεβρουαρίου 1946:

«Από το τέλος του πολέμου, περίπου 3.000.000 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένοι άνδρες, έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ανατολική Γερμανία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Περίπου 15.000.000 άνθρωποι έχουν απελαθεί ή έχουν αναγκασθεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να βρεθούν στον δρόμο. Περίπου το 25% αυτών των ανθρώπων, πάνω από 3.000.000 έχει πεθάνει.

Περίπου 4.000.000 άνδρες και γυναίκες απελάθηκαν στη Ρωσία ως σκλάβοι. Φαίνεται ότι η κατάργηση του γερμανικού πληθυσμού της Ανατολικής Ευρώπης - τουλάχιστον 15.000.000 άνθρωποι - είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με αποφάσεις που ελήφθησαν στη Γιάλτα.

Ο Τσόρτσιλ είχε πει ... «Μην σας νοιάζουν πέντε ή παραπάνω εκατομμύρια Γερμανοί. Ο Στάλιν θα τους αναλάβει. Δεν θα έχετεκανένα πρόβλημα μαζί τους. Θα πάψουν να υπάρχουν».

Η εσκεμμένη πολιτική μιας έμπιστης και συνωμοτικής κλίκας μέσα στα κύκλους της χάραξης πολιτικής αυτής της κυβέρνησης σέρνει και διαλύει ένα έθνος που τώρα οδηγείται σε μια άθλια δυστυχία...

Εβραίοι που οδηγούνται σε βαγόνια; Όχι Γερμανοί!!! το τι διαστρέβλωση έχει γίνει στην ιστορία κατά των Γερμανών δεν λέγεται και συνεχίζει έως σημερα!

Σε αυτή τη διαδικασία, αυτή η κλίκα, σαν μια αγέλη από ύαινες που τσακώνονται πάνω από τα αιματηρά σωθικά ενός πτώματος, και εμπνευσμένη από ένα σαδιστικό και φανατικό μίσος, είναι αποφασισμένη να καταστρέψει το γερμανικό έθνος και τον γερμανικό λαό, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες ...

Στο Πότσνταμ οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών υπέγραψαν πανηγυρικά την ακόλουθη δήλωση αρχών και σκοπών: «Δεν είναι η πρόθεση των Συμμάχων να καταστρέψουν ή να υποδουλώσουν τον γερμανικό λαό».

Κύριε Πρόεδρε, η κυνική και άγρια ​​αποκήρυξη αυτών των υπεύθυνων δηλώσεων που έχουν οδηγήσει σε μια μεγάλη καταστροφή, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι έγινε από άγνοια ή ανικανότητα. Αυτή η άρνηση, όχι μόνο της Διακήρυξης του Πότσνταμ, αλλά και κάθε νόμου Θεού και ανθρώπων, έχει σχεδιαστεί εσκεμμένα με μια τέτοια κακόβουλη πονηριά, και με μια τέτοια σατανική ικανότητα, που οι ίδιοι οι Αμερικανοί έχουν μπλεχθεί σε μια διεθνή παγίδα θανάτου. ..

Επί εννέα μήνες τώρα αυτή η κυβέρνηση έχει αναλάβει μια σκόπιμη πολιτική μαζικής λιμοκτονίας, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ των αθώων και αβοήθητων και των ένοχων...Το πρώτο θέμα ήταν και συνεχίζει να είναι απλώς ανθρωπιστικό. Αυτή η φαύλη κλίκα μέσα σε αυτή την κυβέρνηση ... έχει προδώσει όχι μόνο τις αμερικάνικες αρχές μας, αλλά έχουν προδώσει τους αμερικάνους στρατιώτες που υπέφεραν και πέθαναν, και συνεχίζουν να προδίδει τους αμερικάνους στρατιώτες που πρέπει να συνεχίσουν τη βρώμικη δουλειά τους γι’ αυτούς ...

Εκείνοι που ήταν υπεύθυνοι για αυτή την εκ προθέσεως καταστροφή του γερμανικού κράτους και αυτή την εγκληματική μαζική λιμοκτονία του γερμανικού λαού είχαν τόσο ζήλο στο μίσος τους, που όλα τα άλλα ενδιαφέροντα και ανησυχίες τους εξαρτώνται από αυτήν τηνεμμονή εκδίκησης.Για να επιτευχθεί αυτό (η εκδίκηση), δεν έχει σημασία αν οι απελευθερωμένες χώρες στην Ευρώπη επλήγησαν και πείνασαν. Σε αυτό το σημείο αυτή η κλίκα των συνωμοτών λέει:«Η Γερμανία θα πρέπει να καταστραφεί. Αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο της διαδικασίας, έχει δευτερεύουσα σημασία».

* Ο Homer Earl Capehart (1897 - 1979) υπήρξε Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής από την Ιντιάνα, από το 1945 έως το 1963. Ο Capehart συμμετείχε στην αναφορά που συνετάχθη από τον δημοσιογράφο Noel Barber, για τα σεπτεμβριανά του 1955 και το πογκρόμ κατά των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη. Υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα των επιχειρήσεων και θεωρείται «ο πατέρας των jukebox». Ο Packard ανέπτυξε το μηχανισμό Simplexγια την αυτόματη αλλαγή δίσκων και πούλησε τη συσκευή στηνWurlitzer. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε ως λοχίας.

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, σαν ερευνητική σελίδα χωρίς παρωπίδες! Το δόγμα του Εβραίου Μαρξ πάτερα του κομμουνισμού, ειναι εθνοκάθαρση, γιατι οι ευρωπαϊκή παλιοί λαοί ήταν πίσω(?) ποιοι ήταν οι αρχαιότεροι; σωστά Έλληνες αλλα και Γερμανοί που έμεναν ήδη σε σπίτια όταν όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη έμεναν σε σπηλιές!(εκτός τους ελληνες)!και που ήταν ανεξάρτητοι ακομα και απο τους βυζαντινούς χρόνους, την ίδια περίοδο το 1945 γινόταν και εθνοκάθαρση στην Ελλάδα απο κομμουνιστές, σβησμένη ιστορία κάνεις δεν μιλάει! ποιοι να μιλήσουν αυτοί που έβαλαν τους ελληνες κατά των γερμανων ;η οι απόγονοι που έσφαζαν ελληνες αντικομμουνιστες;

Ο στόχος πέτυχε πάντως σε αυτή την χωρα! μετα απο τόσες εθνοκαθάρσεις πιο πολλοί ειναι οι κομμουνιστοελληνες πάρα οι καθαροί έλληνες! αλλιώς η εξέλιξη τους, αριστεροί.... δεύτερος στόχος εκτός απο μίσος που έχουν κατά της άριας ξανθιάς φυλής με τα μπλε μάτια, η προπαγάνδα συνεχίζεται έως και σημερα κατά της γερμανικού λάου και όχι της αριστεράς κυβέρνησης της Γερμανίας που τι κάνει; οτι και στην Ελλάδα αντικατάσταση πληθυσμού!.

Το θέμα της άριας φυλής που χρωστάει η ανθρωπότητα το μεγάλο βήμα που έκανε στην τεχνολογία , και θα ήταν 500 χρονιά μπροστά τώρα αν δεν είχαν κυριαρχήσει οι Εβραίοι, που σαμποτάρουν την επιστήμη και καίμε ακομα πετρέλαιο!ειναι πολλά τα λεφτά! (αληθινή ιστορία εδώ 70 χρονιά της νίκης των ΕΒΡΑΙΩΝ!!, μόνο για μη μολυσμένους καθαρούς Έλληνες, οι άλλοι τσάμπα κόπος, ειναι στο DNA τους να υπερασπίζονται με λύσσα τους Εβραίους), θα μας απασχολήσει και στο μέλλον .... μέχρι τώρα έχουμε ανατρέψει οτι έχουν φυτέψει στα μυαλά των ελληνων περί ναζι όχι οτι θα αλλάξει κατι άπλα ψάχνω τον στόχο των Εβραίων μανούλες να υποδουλώνουν την μάζα και να βάζουν ηλίθιους να πολεμούν για αυτούς! τόσα χρονιά δεν έκαναν ούτε ένα πόλεμο πάρα βάζουν πιόνια να πολεμούν για Αυτούς, χρήσιμοι ηλίθιοι,και προδότες, και ετσι κατέκτησαν το κόσμο! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications