Τεράστια αγρογλυφικά στην Αργεντινή δείχνουν αντικείμενο σε πορεία σύγκρουσης με τη γη
Τεράστια αγρογλυφικά στην Αργεντινή δείχνουν αντικείμενο σε πορεία σύγκρουσης με τη γη

Σύμφωνα με τις δηλώσεις από κυνηγούς UFO και UFOλόγων, μια νέα σειρά αγρογλυφικών που εμφανίστηκε στην Αργεντινή είναι στην πραγματικότητα διάγραμμα που δείχνει ένα ουράνιο αντικείμενο να πλησιάζει σε πορεία σύγκρουσης με τον πλανήτη Γη.

Ενώ πολλοί οι UFOλόγοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια ντουζίνα αγρογλυφικών που είναι κατασκευασμένα, αυτά τα νέα στην Αργεντινή δεν είναι ένα από αυτά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους καθημερινά εθεάθηκαν στις καλλιέργειες καλλιεργειών από εξωγήινα όντα που προσπαθούν να μας προειδοποιούν για μια επικείμενη επίθεση αστεροειδή εναντίον του στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, παρόμοια φαινόμενα έχουν αναφερθεί και πέρυσι, αλλά κανένα από αυτοά δεν έχουν αυτό το μεγάλο.

Οι κάτοικοι λένε ότι η περιοχή όπου η αγρογλυφικό εμφανίστηκαν έχει "μολυνθεί" από τους ντόπιους που έσπευσαν στην περιοχή για να δουν το αγρογλυφικό .

Σύμφωνα με την Scott , το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε αυτό το μήνα στην Αργεντινή είναι στην πραγματικότητα ένα διάγραμμα που προσπαθεί να μας προειδοποιήσει για ένα ουράνιο αντικείμενο που πλησιάζει τη Γη.

Ο Waring λέει ότι «οι κύκλοι στις καλλιέργειες έχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, καταγραφεί στην αρχαία βιβλιογραφία με πίνακες και στους τοίχους. Εδώ και πολύ καιρό πίστευαν ότι οι κύκλοι είναι τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους ουρανούς για τον άνθρωπο. «Σήμερα πιστεύουμε ότι είναι τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους εξωγήινους. Δεν είναι όλοι οι σχηματισμοί των καλλιεργειών πραγματικοί, μόνο περίπου το 10-15% είναι πραγματικοί. Αυτά τα αγρογλυφικά είναι αυθεντικά, και φαίνεται να περιέχουν ένα μήνυμα.

«Για μένα, αυτό μοιάζει με μια προειδοποίηση σχετικά με την πρόσκρουση ενός μετεωρίτη που έρχεται. Δείχνει μια τροχιά γύρω από τη Γη, και μαζί την τοποθεσία όπου θα χτυπήσει στο βόρειο δυτικό ημισφαίριο ... αλλά δεν υπάρχει ημερομηνία. Οι κάτοικοι της Santa Fe πιστεύουν ότι αυτό δεν ήταν τεχνητό. Οι ντόπιοι αναφέρουν ότι βλέπουν μυστηριώδη φώτα όλο το χρόνο, στον ουρανό της Αργεντινής.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι είναι αυτό το φαινόμενο. Υπήρξαν αρκετά αγρογλυφικά που έχουν εμφανιστεί στη Σάντα Φε και σε όλο τον κόσμο τα οποία περιέχουν ανεξήγητα σύμβολα.

Μερικές φορές αυτά τα άγνωστα σήματα που αποδίδονται από τη λαϊκή πεποίθηση, με την πιθανή παρουσία των όντων από άλλο πλανήτη. Ενώ δεν υπήρξε ποτέ άμεση απόδειξη για να υποστηρίξει πολλές από αυτές τις υποθέσεις, αυτά τα μυστηριώδη σημάδια στο βόρειο τμήμα της Σάντα Φε μπορούν θα ενταχθούν στο μακρύ κατάλογο των μυστηρίων που περιβάλλουν το φαινόμενο των αγρογλυφικών.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δε δείχνει αυτό που πιστεύει η Scott.
Δηλώνει ότι ό Δημιουργός εκτός του ότι μας παρακολουθεί, βλέπει τι έρχεται..... που το πάμε!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications