Σοκαριστική ανατροπή για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! Τον δολοφόνησαν; (Βίντεο)
Σοκαριστική ανατροπή για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! Τον δολοφόνησαν; (Βίντεο)

Μαρτυρία ντοκουμέντο ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Στην επιφάνεια ήρθε πάλι το θέμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος σύμφωνα με τα πορίσματα, βρήκε τραγικό θάνατο, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει ακόμα και άπαντες περιμένουν να λάμψη η δικαιοσύνη γι’ αυτό το παιδί που τόσο άδικα ‘έφυγε’ από τη ζωή.

Μια νέα μαρτυρία-ντοκουμέντο ήρθε να ταράξει αργά χθες το βράδυ τα νερά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ένας κάτοικος του εξωτερικού, έστειλε κάποια στοιχεία, τα οποία είναι άκρως απόρρητα και όπως φαίνεται θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο άμεσο μέλλον.

«Υποστηρίζουν ότι είναι ενδείξεις σημαντικές για μια ενέργεια, η οποία δεν θεωρείται μάλλον αυτοκτονία», είπε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής φάνηκε να αναστατώνεται προς στιγμήν, όταν αντίκρισε τα συγκεκριμένα στοιχεία και τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Έχει σταλεί ένα απόρρητο υλικό που δείχνει κάποια στοιχεία. Αν εξαιρέσουμε την κάλυψη που υπάρχει σε ένα σημείο, όλα τα άλλα είναι ολοφάνερα και σου δίνουν απαντήσεις».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Προς τι αυτή η μυστικότης για το "πολύτιμο υλικό" που τους εστάλη από το εξωτερικό; Μοιάζει με κακοσκηνοθετημένη αντίδραση.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications