Τέλη κυκλοφορίας και στα «καθαρά» ΙΧ !!!καθαρή απατη – Θα πληρώνουν και για τον «δακτύλιο»!!!
Τέλη κυκλοφορίας και στα «καθαρά» ΙΧ – Θα πληρώνουν και για τον «δακτύλιο»

Τελικά αυτό το κράτος παράνομα και χωρίς καμιά λογική, στέλνει στην εφορία για να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας και τους κατόχους «καθαρών» αντιρρυπαντικής τεχνολογίας αυτοκινήτων .

Κυβέρνηση και "δανειστές" εξετάζουν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει το «Έθνος» για τους ιδιοκτήτες των «καθαρών» ΙΧ έως 1.800 κυβικά που μέχρι σήμερα δεν επιβαρύνονταν με το τέλος κυκλοφορίας.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν για τέλη κυκλοφορίας είναι 50 ευρώ, ενώ από τα 1800 κυβικά και επάνω το τέλος αυξάνεται κατά 50%.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός, Τρύφων Αλεξιάδης, ξεκαθάρισε ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μικρού και μεσαίου κυβισμού.

Η κυβέρνηση εξετάζει όμως και επιπρόσθετο τέλος για τη χρήση του μικρού δακτυλίου για τα παλαιάς τεχνολογίας και ως εκ τούτου ρυπογόνα αυτοκίνητα το οποίο θα κυμαίνεται από 20 έως 70 ευρώ και θα υπολογίζεται με βάση την οδηγία των ρύπων.Το ίδιο τέλος για τα φορτηγά θα είναι περίπου στα 350 ευρώ, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.

Για να καταλάβει κάνεις την απατη με τα τέλη, είμαστε η μοναδική χωρά παγκοσμίως που οι εργολάβοι ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ τα ΔΙΟΔΙΑ για καμιά δεκαριά χρόνια χωρίς ούτε καν να διαβεβαιώνουν ότι θα ολοκληρώσουν το έργο που έχουν αναλάβει. Έτσι κερδίζουν Εργολάβοι-Τράπεζες δισεκατομμύρια

Αρκεί να ρίξει κάνεις μια μάτια,στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου που δεν υπάρχουν διόδια υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας πολύ φθηνά, και αντίστροφα, εάν δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας υπάρχουν διόδια με ελάχιστα ποσά! Στην Ελλάδα με τους χαμηλότερους μισθούς παν Ευρωπαικά και με τους υψηλότερους φόρους παγκοσμίως έχουμε και τέλη κυκλοφορίας πανάκριβα και διόδια πανάκριβα

Οι άνθρωποι της Δικαιοσύνης στην χωρά μας αν θέλανε θα λέγανε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και θα έβγαζαν τα διόδια παράνομα και καταστροφικά για τον τόπο, γιατί πολύ άπλα ο ελληνικός λαός ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τους δρόμους (που ούτε καν έχουν ολοκληρωθεί):με ένα σωρό φόρους,τόσα χρονιά τέλη κυκλοφορίας (τα ακριβότερα παγκοσμίως), τόσα χρονιά πληρώνει ένα σωρό διόδια κάθε 20 χιλιόμετρα δρόμο που διανύει (επίσης είναι οι ακριβότερες τιμές διοδίων παγκοσμίως, αν και είναι ελάχιστες οι χώρες που έχουν διόδια).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications