Τους πήραν χαμπάρι και είπαν να φτιάξουν βίντεο οτι απειλούν και αυτούς οι Εβραίοι οι δικοί τους isis!
Τους πήραν χαμπάρι και είπαν να φτιάξουν βίντεο οτι απειλούν και αυτούς οι Εβραίοι οι δικοί τους isis!

Εντολή Εβραίων να παίξει σε ιστοσελίδες ανά τον κόσμο που χειραγωγούν την μάζα για την Ελλάδα το έβαλε το εγκυρότατο protothema.gr μια απο τις πολλές εγκυρότατες ιστοσελίδες πλύσης εγκεφάλου(και μετα αναρωτιούνται που βρήκε τα δις ο Θεμος)
Γράφει λοιπόν η σελίδα που διαβάζουν αυτοί που βλέπουν και ειδήσεις τον 8 ! αρκεί να δει κάνεις τα σχόλια εκεί και καταλαβαίνει οτι δεν έχουν νοημοσύνη πιο πολύ απο ένα 10αχρονο

Πρώτη φορά μαχητής του Ισλαμικού Κράτους μιλάει στα εβραϊκά - Προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις στο τέμενος Αλ-ΑκσάΜετά τα βίντεο των τζιχαντιστών με απειλές κατά της Δύσης σε αγγλικά, αραβικά και γαλλικά, ήρθε η ώρα των εβραϊκών!!!. (σοβαρά ε; μιλάνε τόσες γλώσσες τα δίποδα αυτά;)Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους απευθύνεται στην κάμερα απειλώντας τους Εβραίους της Ιερουσαλήμ και δεσμεύεται ότι «δε θα μείνει ούτε ένας».

Ο άνδρας που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του επικροτεί τις επιθέσεις των Παλαιστινίων εναντίον Ισραηλινών πολιτών και απειλεί να εξοντώσει τους Εβραίους «από τους Αγίους Τόπους».Κρατώντας ένα Καλάνσικοφ ο τζιχαντιστής αναφέρεται στη συμφωνία Σάικς-Πικό λέγοντας πως το οριοθετημένα σύνορα δεν πρόκειται να προστατεύσουν τους Ισραηλινούς καθώς επισημαίνει πως «με τον ίδιο τρόπο που τα αποσύραμε ανάμεσα σε Ιράκ και Συρία, θα τα αποσύρουμε ανάμεσα σε Συρία και Ιορδανία, αλλά και Συρία και Παλαιστίνη».

Την ίδια ώρα, προειδοποιεί πως οι τζιχαντιστές θα μπουν στο τέμενος Αλ-Ακσά σαν «κατακτητές» χρησιμοποιώντας «τα αυτοκίνητά μας σαν βόμβες για να χτυπήσουμε τα ισραηλινά οχυρά».Συνεχίζοντας το απειλητικό μήνυμά του, ο τρομοκράτης του ΙΚ αναφέρει: «Σας διαβεβαιώνουμε πως σύντομα δε θα υπάρχει ούτε ένας Εβραίος στην Ιερουσαλήμ και στη χώρα. Θα συνεχίσουμε μέχρι να εξαφανίσουμε την ασθένεια των Εβραίων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Όπως είπε, μάλιστα, ο πραγματικός πόλεμος κατά των Εβραίων και του Ισραήλ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και τόνισε πως «όσα σας συνέβησαν στο παρελθόν είναι παιχνίδι συγκριτικά με αυτά που θα σας συμβούν στο άμεσο μέλλον, Αλλάχ θέλοντος».Όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου, άγνωστο παραμένει πότε και πού μαγνητοσκοπήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο αν κρίνει κανείς από το τοπίο που αποτυπώνεται είναι πιθανό το τρομοκρατικό παραλήρημα να καταγράφηκε σε περιοχή της Συρίας.

Την ίδια ώρα, ειδικοί εικάζουν ότι ο άνδρας ενδέχεται να είναι Παλαιστίνιος που γνωρίζει καλά τα εβραϊκά καθώς δεν έχει έντονη προφορά και γνωρίζει τις σύγχρονες εκφράσεις στη γλώσσα.Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους λίγοι είναι όσοι έχουν εγκαταλείψει την παλαιστινιακή κοινότητα του Ισραήλ -οι οποίοι μιλούν εβραϊκά και αραβικά- για να ενταχθούν στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.Την ίδια ώρα, οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη αρκετών Παλαιστινίων που προσπάθησαν να σχηματίσουν πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους στην χώρα και να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Τέλος πλύσης εγκεφάλου το βίντεο δεν το βάζουμε καν διότι άπλα protothema.gr οπως και άλλες σε παγκόσμιο επίπεδο σελίδες του συστήματος έχουν το video σε ειδικό άθλιο και κλειδωμένο κωδικά , και όχι ανεβασμένο κάπου πχ youtube για να παρακολουθούν πόσοι το έβαλαν, και ποιοι αναπαράγουν την προπαγάνδα τους! (λαμόγια ξέρω και απο Html&javascript& ccs χωρίς να το έχω σπουδάσει καν!!)protothema Rank in Greece 12 οπως και άλλες εγκυρότατες στην πρώτη θέση! Και περιμένει κάνεις να ξυπνήσουν σε αυτή την χωρα;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications