Η διαστημική στολή του Neil Armstrong αποδεικνύει ότι δεν...πάτησαν στο φεγγάρι [Βίντεο]

Κάτι συμβαίνει με την NASA και ειδικότερα με τους υπαλλήλους της. Τελευταία πέφτουν από την μία γκάφα στην άλλη. Και αυτό είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Ή μήπως είναι μία σκοπιμότητα που έχει έναν απώτερο σκοπό;

Άλλη μία απόδειξη έρχεται στο φως για το πως δεν πάτησαν καθόλου στον φεγγάρι. Και κυριολεκτούμε. Η πιο διάσημη πατημασιά στον κόσμο είναι από το ίχνος που λέγεται πως άφησε η διαστημική μπότα του Neil Armstrong στην επιφάνεια της Σελήνης, όταν υποτίθεται πως είπε και τα εξής λόγια:"Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα"

Τι αποδεικνύει αυτή η πατημασιά; Αποδεικνύει ότι λένε ψέματα.Από το Smithsonian's National Air and Space Museum, έρχονται φωτογραφίες από την διαστημική στολή του πρώτου αστροναύτη που πήγε και πάτησε το πόδι του στην Σελήνη. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από το slate.com και είναι όλες του αστρονόμου Phil Plait.

Τι παρατηρείτε. Μήπως ότι η σόλα της διαστημικής μπότας του Arsmstrong είναι τελείως διαφορετική και άσχετη με το ίχνος που υποτίθεται ότι άφησε??

Photo by Phil Plait, with permission of the Smithsonian's National Air and Space Museum

Τι συμβαίνει με τις γκάφες της NASA;
Αρχικά, σε ένα video της, η NASA σχεδόν ομολόγησε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει επανδρωμένη αποστολή πέρα από ένα σημείο, έξω από την Γη. Πρόσφατα, ο Διοικητής του ΔΔΣ ομολόγησε ότι πραγματικά δεν μπορούν να ταξιδέψουν πέρα από ένα ορισμένο σημείο.
Και τώρα, ένα ακόμη λάθος: η λάθος πατημασιά...

Άραγε τα λάθη αυτά γίνονται, τυχαία, ή μήπως έχουν σκοπό να αντιστρέψουν σιγά-σιγά εκείνη την πραγματικότητα που προσπάθησαν με τόσο κόπο να προωθήσουν και να προστατέψουν; Είναι ολοφάνερο πια ότι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην Σελήνη...
Αλλά τελικά μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στα τελευταία λάθη; Να είναι πραγματικά απροσεξίες; Ποιός ξέρει;
Δείτε και ένα video που αφορά το διαστημικό κοστούμι του Neil Armstrong, από το Smithsonian's National Air and Space Museum με τον ίδιο τον Phil Plait να παίρνει μέρος, και οι θεωρίες συνωμοσίας που έλεγαν τοσο καιρό μόνο θεωρίες δεν ήταν αλλα σκέτο συνωμοσίες!

diadrastika

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

ποιος ξερει αν και τα περι Voyager και προσφατα η αποστολη Νεοι οριζοντες στον πλουτονα δεν ειναι σκηνοθετημενα παραμυθια της χαλιμας! μονο τους ρωσσους μπορεις να εμπιστευτης και αυτοι μας εδωσαν εικονς απο την Αφροδιτη και τον Ερμη! αμφιβαλλω αν τα αμερικανακια εστειλα ποτε δορυφορους στον αρη και πιο περα...

Ανώνυμοςείπε...

Ναι. Και είναι τόσο ηλίθιοι που έβγαλαν άλλο ίχνος από αυτό που αφήνει η στολή του αστροναύτη. Και ένα παιδάκι αυτό θα το πρόσεχε.

steveείπε...

hi κάτι που δεν λένε είναι ότι κάτω από της μπότες τοποθετείτε σόλα αυτό που δείχνει είναι το μέσα μέρος του παπουτσιού από κάτω έχει θήκη και μπαίνει ένα πάχος 3 χιλιοστών το μέσα έχει αισθητήρες για το τι πατάς και να τα στέλνει στο υπολογιστή που είναι μέσα στην στολή για να μην συμβεί κάτι και άμεσος να ειδοποιήσει και να προλάβουν το κακό

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications