150.000 επιστρατεύει η Ρωσία για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Συρία! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ η Αμερική τρέχει να μαζέψει τους πράκτορες της αρχηγούς της ISIS
150.000 επιστρατεύει η Ρωσία για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Συρία!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

150.000 εφέδρους καλεί το ρωσικό Γενικό Επιτελείο ενώ βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεκάδες μεταγωγικά σπεύδουν στα ρωσικά λιμάνια για να μεταφέρουν χιλιάδες στρατιώτες με τελικό προορισμό τη Συρία.

Φαίνεται ότι ο Β.Πούτιν είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να γίνουν «μισές» δουλειές στο συριακό θέατρο επιχειρήσεων και έτσι μετά την αεροπορική δύναμη έρχεται η στιγμή της χερσαίας επέμβασης.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ετοιμάζεται να στείλει 150.000 στρατό στη Συρία ώστε να εξαλείψει το Ισλαμικό Κράτος μια για πάντα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.Οι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι ο Ρώσος ηγέτης προετοιμάζει μια πρωτοφανή σε μέγεθος εκστρατευτική δύναμη για να καταλάβει τη ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία.

Στη Ράκα λέγεται ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει μια μόνιμη ισχυρή φρουρά τουλάχιστον 5.000 σκληροτράχηλων τζιχαντιστών. Ο Πούτιν σκοπεύει να κινητοποιήσει τμήμα από τους 150.000 εφέδρους που επιστράτευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με μια «εσωτερική» πηγή που επικαλείται μια βρετανική εφημερίδα η Express, «είναι ξεκάθαρο ότι η Ρωσία επιθυμεί να σαρώσει τα δυτικά της χώρας, να καταλάβει στη συνέχεια τη Ράκα και όλες τις πετρελαιοπηγές και πηγές φυσικού αερίου γύρω από την Παλμύρα».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Γρήγορα πλέον γίνεται ένας αγώνας δρόμου για τη Ράκα – να ασφαλιστούν οι πετρελαιοπηγές και να εκκαθαριστεί όλη η Συρία από τους τζιχαντιστές», και η πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους είναι στρατηγικής σημασίας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αποστολή.Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αναφορά του εκπροσώπου του Ρώσικου Υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov, που ανέφερε ότι τα μαχητικά Su-34 της Ρώσικης Πολεμικής Αεροπορίας κατέστρεψαν το κέντρο διοίκησης και το κέντρο εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους.

Τα μαχητικά κατέστρεψαν συνολικά 12 στόχους, πάνω από το Ισλαμικό Κράτος που άνηκαν στους τζιχαντιστές, τις τελευταίες 24 ώρες. Ο εκπρόσωπος επίσης ανέφερε ότι το στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών έχει πλήρως καταστραφεί. Οι στόχοι επιλέχθηκαν με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν και επαληθεύτηκαν από την Ρωσία και τη Συρία.

«Ως αποτέλεσμα των αεροπορικών πληγμάτων μας εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους, καταφέραμε να διαλύσουμε το σύστημα ελέγχου τους, τις γραμμές εφοδιασμού της τρομοκρατικής οργάνωσης, και προκαλέσαμε επίσης σημαντικές ζημιές στην υποδομή που χρησιμοποιείται για την ετοιμασία πράξεων τρομοκρατίας», ανέφερε το υπουργείο.

Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποιεί στη Συρία κατευθυνόμενους από λέιζερ πυραύλους αέρος-εδάφους KH-29L, επικαλούμενο τον συνταγματάρχη Ιγκόρ Κλίμοφ, εκπρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications