Την έθαψαν επιμελώς τα ΜΜΕ: Συγκλονίζει η ομιλία του Πούτιν για τη «νέα τάξη πραγμάτων» (Βίντεο)
Την έθαψαν επιμελώς τα ΜΜΕ: Συγκλονίζει η ομιλία του Πούτιν για τη «νέα τάξη πραγμάτων» (Βίντεο)

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Τυρρανία...

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.

Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.

Και δεν είναι άλλοι από τους Διεθνείς Τραπεζίτες...

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Από το 2011 ο δεύτερος Ζ Πούτιν εκφράστηκε κατά της Ζ Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τι περιμενετε λοιπόν?Σε λίγο θα ενγκαταστησουν τονΤριτονΠουτιν!μηπως έχετε καταλάβει, ότι Ολλα ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΗΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙΕΡΓΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Αμφιβαλωδιοτιακομηεχετε τις ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ σας τις οποίες κόψαμε κομματάκια ΚΑΙ πέταξαμε εμεισ στα σκουπίδια 40 η 45 χρόνια τώρα.Σε ένα μήνα μας είχανε στείλει ΤVs τελευταίο μοντέλο? Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ που κοιτάζετε σύμφωνα με τις στατισκες των ειδικών, ανοικουν σε 6 Εταιρίες, ΟΛΛΕΣ εβραϊκές Σιωνιστικές ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ, ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ Μuldog? O ο οποίος έξυπνος αυτός, παντρεμένος με μια Εβραια, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.εχετε χάσει τον ενγκεφαλο σας, δεκαετίες τώρα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications