Το Βατικανό Αποδέχτηκε Επίσημα πλέον την Εξωγήινη Ζωή
Το Βατικανό Αποδέχτηκε Επίσημα πλέον την Εξωγήινη Ζωή

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, μέσω του Χοσέ Φούνες, διευθυντή του Αστεροσκοπείου του Βατικανού στη Ρώμη, αποδέχεται επίσημα το ενδεχόμενο να υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, σημειώνοντας ωστόσο πως η Γη παραμένει η «αγαπημένη» του Θεού καθώς «μόνο εδώ υπήρξε η ενσάρκωση του υιού του, ένα μοναδικό γεγονός στο Σύμπαν»!!!!!!(πριν ήταν μόνο ο άνθρωπος σε όλο το σύμπαν!).

«Είναι πιθανό ότι υπήρξε ζωή και μάλιστα κάποιας μορφής νοήμων ζωή σε άλλους πλανήτες. Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα έρθουμε ποτέ σε επαφή με κάποιον νοήμονα εξωγήινο. Η ανακάλυψη ζωής με νοημοσύνη δεν σημαίνει φυσικά ότι υπάρχει και ένας ακόμη Ιησούς.

Η ενσάρκωση του υιού του Θεού είναι μοναδικό γεγονός στο Σύμπαν» δήλωσε ο Φούνες ο οποίος το 2008 είχε πει ότι η πίστη στην εξωγήινη ζωή δεν έρχεται σε αντίθεση με το καθολικό δόγμα ή την Βίβλο.

Η παρέμβαση του Φούνες έγινε με αφορμή την ανακάλυψη πριν από λίγες εβδομάδες ενός πλανήτη που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά της Γης και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να διέθετε στο παρελθόν ή να εξακολουθεί να διαθέτει κάποιες μορφές ζωής.

Τώρα πολλοί νομίζουν οτι αυτά τα κάνει η ελίτ οπως και περί blue been και πράσινα άλογα! το οτι το Βατικανό έχει δικό του τηλεσκόπιο ούτε λόγος,οτι επί αιώνες κρύβει κρανιά εξωγήινων ούτε λόγος!(οπως και ξέρει την αληθινή ιστορία που ουδεμιά σχέση έχει με αυτά που σας έμαθαν στα σχολειά!) ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΙΤ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ! όταν όλες οι θρησκείες παίρνουν εντολές απο το Βατικανό! τώρα πως σφάζονται μεταξύ τους ειναι άλλο θέμα! αλλα βολεύει την ελίτ.....(γεγονός οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να ακούν αλήθειες περί θρησκείας έχουν βολευτεί στο ψέμα τους! )κάνουν τα στραφα μάτια στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών World Council of Churches.

Ιδρύθηκε τις 23 Αυγούστου 1948, και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου. Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία, η ελίτ προωθεί ένωση θρησκειών και όχι οτι πολεμάει τον χριστιανούς οπως διατυμπανιζουν συνεχεία! (ΥΓ Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.Η λέξη σεραφείμ ή σεραφίμ προέρχεται από την εβραϊκή λέξη σαράφ, που σημαίνει «καίω, καθαρίζω με φωτιά» wikipedia, μέχρι και τα εβραϊκά ονόματα τους έχουν κρατήσει οι ρασοφόροι made in israil! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!! ΩΩΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΊΩΤΗ! να ήταν μόνο σε αυτό το θέμα καλά θα ήταν!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications