ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ρατσιστές όσοι λένε ότι κλείνω το μάτι στους πρόσφυγες
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ρατσιστές όσοι λένε ότι κλείνω το μάτι στους πρόσφυγες

«Αυτοί που λένε ότι κλείνω το μάτι στους πρόσφυγες να έρθουν στην Ελλάδα είναι ρατσιστές», δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Όπως είπε η αναπληρωτής υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, μιλώντας στην ΕΡΤ1, “δε μπορείς να πεις ότι δε χωράνε, ότι βλάπτουν τον τουρισμό ή ότι δεν έχω υποδομές ή ότι οι νησιώτες υποφέρουν. Αυτά δεν αποτελούν επιχειρήματα”!!!!!!

«Το προσφυγικό δεν πρέπει να γίνει επίδικο της προεκλογικού περιόδου», σημείωσε και πρόσθεσε: «Οι τοπικές αρχές στην Κω αρνούνται χώρο υποδοχής.

Το κράτος, όχι η κυβέρνηση, έχει έλλειψη υποδομών, εξαιτίας των μνημονιακών περιορισμών που έχουμε κληρονομήσει, ελλείψεις σε προσωπικό στις υπηρεσίες και στις δομές φιλοξενίας και καταγραφής, που είναι πραγματικές σε σχέση με το τελευταίο αυξημένο κύμα προσφύγων».

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΟΔΟΣ ΜΥΑΛΟΥ & ΕΥΜΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ & ΜΕ ΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ !!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗΓΟΣ ΔΙΑΤΑΖΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ 4 ΡΑΙΧ ΕΚΒΗΑΣΤΙΚΕ ΤΟ 12 ΧΡΟΝΟ

Κρητη 1είπε...

Ωραιος τιτλος του αρθρου,με κανατε και γελασα,χουφταλο...χαχαχα.Ας του βαλει στο σπιτι της λοιπον αφου το κρατος που κληρονομισε δε μπορει να τους δεχτει

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications