Με λένε Jacob Rothchild και είμαι...  αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα. Είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

Κάποιοι μας συνδέουν με τους Μασώνους, τους Ιλουμινάτι και άλλες μυστικές και πανίσχυρες οργανώσεις ...
Δεν ξέρουν πως όλες αυτές οι οργανώσεις αποτέλεσαν εξελικτικούς κρίκους στην διαδρομή μας για κυριαρχία επί της ανθρωπότητας ελέγχουμε το χρήμα έχοντας βάλει τις κυβερνήσεις να περάσουν νόμους που δίνουν σε εμάς αποκλειστικά το δικαίωμα να τυπώνουμε χρήμα. Σχεδόν κάθε κεντρική Τράπεζα στον πλανήτη είναι ιδιοκτησία μας ενώ έχουμε καταφέρει να πιστεύετε πως αυτές ελέγχονται από τις κυβερνήσεις σας.

Τυπώνουμε χαρτιά χρήμα δηλαδή αέρα κοπανιστό και μετά το δανείζουμε σε εσάς, τις επιχειρήσεις σας και τις κυβερνήσεις σας και παίρνουμε τόκους από το τίποτα ενώ εσείς δουλεύετε για σας φορολογούν οι κυβερνήσεις σας και να τα παίρνουμε εμείς. Βάζουμε τις κυβερνήσεις σας να κάνουν πολέμους και μετά δανείζουμε με αέρα κοπανιστό και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο από την εποχή του Ναπολέοντα ... με αυτό τον τρόπο μαζέψαμε όλο τον χρυσό του πλανήτη.

Χρηματοδοτούμε κάθε πολιτική οργάνωση και ιδεολογία αρκεί να μας υπηρετεί διχάζοντας τους λαούς σας, τρέφοντας τον φόβο, την αντιπαλότητα, τον φανατισμό.

Μας αρκεί να στρέφουμε την προσοχή των ανθρώπων στα προβλήματα και στα συμπτώματα της δράσης μας, μας αρκεί να μην αποκαλύπτεται το σχέδιο υποδούλωσης και κυριαρχίας που εφαρμόζουμε.
Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, ο Μάρξ και ο Λένιν δέχθηκαν χρήματα από εμάς για να προωθήσουν το έργο τους.
Ελέγχουμε τις αγορές και έτσι αποφασίζουμε που πάει ο πλούτος...
Ελέγχουμε τις Τράπεζες και έτσι σας υποδουλώνουμε τυπώνοντας αέρα.
Ελέγχουμε τους οίκους αξιολόγησης και έτσι καταστρέφουμε τις χώρες σας και τις επιχειρήσεις σας ενώ δίνουμε αξία στις δικές μας πολυεθνικές.

Ελέγχουμε όλες τις πολυεθνικές του πλανήτη.
Ελέγχουμε τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη.
Ελέγχουμε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ του πλανήτη και εσείς πιστεύετε ότι σας λέμε και μας αφήνετε ήσυχους να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας. Ελέγχουμε τους διεθνής οργανισμούς από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ως τον ΟΗΕ και την UNICEF.
Εξαγοράζουμε ή καταστρέφουμε όποιον σταθεί στον δρόμο μας. Καταστρέφουμε τον πλανήτη αφού είναι αναγκαίο για να κυριαρχήσουμε, άλλωστε εμείς θα επιβιώσουμε σε βάρος των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα χαθούν.

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανακηρύξουμε το Παγκόσμιο Νόμισμα και την Παγκόσμια Κυβέρνηση τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες του πλανήτη...
Το μόνο που μένει είναι να ξεχάσετε τα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Να συνηθίσετε να είσαστε και φανερά οι σκλάβοι μας.

θα το πετύχουμε αφού καταφέραμε να σας κάνουμε μέχρι τώρα να πιστεύετε πως είχατε δημοκρατία και πως είσασταν ελεύθεροι.
θα το πετύχουμε αφού εθιστήκατε και γίνατε δέσμιοι της ύλης και του πλούτου που εμείς πλέον ελέγχουμε.
θα το πετύχουμε αφού ο πλούτος του λαού σας, της χώρας σας περνά στα δικά μας χέρια, αφού μας "χρωστάτε" και δεν θα μπορέσετε να "ξεχρεώσετε" ποτέ...

θα το πετύχουμε αφού εσείς πληρώνετε για να σας εξοντώνουμε με νόμους που εμείς περνάμε και με στρατούς και ένοπλες δυνάμεις καταστολής που δεν θα σας αφήσουν να σηκώσετε κεφάλι.
θα το πετύχουμε αφού η τροφή σας και το νερό σας σε λίγο καιρό θα βρίσκεται υπό τον δικό μας απόλυτο έλεγχο.
θα το πετύχουμε αφού δίχως εμάς δεν θα μπορείτε να επιβιώσετε.

Υ.Γ.
Ήρθε η ώρα να συστηθούμε! Είμαι ο λόρδος Ιάκωβος Ρόθτσαιλντ.
Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε, μήπως παρατήσετε το παιχνίδι που σας βάλαμε να παίξετε, μη τυχόν και αποφασίσετε να πάψετε να αναγνωρίζετε το χρήμα μας, τις κυβερνήσεις μας, τα κόμματα και τις ιδεολογίες που σας πλασάραμε.
Μη τυχόν και πάρετε τις ζωές σας στα δικά σας χέρια.
Αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο.

Έχουμε κατορθώσει να μετατρέψει τους περισσότερους από εσάς σε ανθρωπόμορφα δίχως συνείδηση, δίχως γνώση, δίχως σκέψη, δίχως αξιοπρέπεια, δίχως πίστη, δίχως θάρρος.
Είστε ήδη νεκροί και μας ανήκετε.
Είναι σχεδόν αδύνατο αφού για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι!
Και τέλος δείτε πως άρχισε ιστορία της οικογένειας μου για να μην πείτε πως σας το κρύβω, αλλά ευτυχώς δεν έχετε τον χρόνο να θυσιάσετε χάρη στην ουτοπική ζωή που στήσαμε για σας.

Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Όλα αυτά λόρδε μου, όσοι απο εμάς είχαμε δασκάλους με αγάπη για την δουλειά τους, προλάβαμε δηλαδή και αποκτήσαμε εύρος γνώσης και διανοίας,τα έχουμε εντοπίσει και κατανοήσει απο καιρό. Απλά το μειονέκτημά μας στο να αντιδράσουμε εδράζεται στην μη ομοδοποίηση όπως αυτή των όσων ελέγχονται απο εσάς. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει και τότε θα βρείτε στον δρόμο σας ομάδες που θα γίνουν η "άλλη λέσχη" και θα βρεθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ο λόγος; πολύ απλός. Τα μέλη σας και εσείς όπως και οι προκάτοχοί σας δεν είστε αθάνατοι και δεν αξίζετε τον κόπο να θυσιάζονται τόσοι άλλοι για να κερδίσετε κάτι που δεν μπορείτε να καταναλώσετε γιατί μπορείτε και με λιγότερα. Τό ίδιο και με την δύναμη της εξουσίας, μυστικής για σας, φανερής για άλλους. Για όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και εσείς πήρατε την κορδέλα, αμοληθήκατε και δεν σταματάτε παρά μόνο άν ανακαλυφθεί κιάλλος πλανήτης σαν την γή που θα τον προτιμούσατε μάλλον πιό προτόγονο για να ξεμπερδεύετε γρηγορότερα. Λυπάμαι που ενώ μπορείτε να κάνετε πολύ καλό με όσα καταφέρατε, κάνετε πολύ κακό. Η εξουσία είναι θετική και απο την θετική και απο την αρνητική της οπτική. Γιατί όχι το πρώτο. Στό τέλος τέλος οι υποστηρικτές σας θα ήταν όλοι οι άλλοι και εσείς πάλι θα εξουσιάζατε. Όλοι μας και εσείς δεν εξαιρείσθε, είμαστε εδώ για πολύ λίγο και επιδιώκουμε και προσδοκούμε ακόμα και την αίσθηση (εμείς οι άλλοι) του καλύτερου και ποιοτικότερου. Αξίζει να μην το καταφέρουμε; Το οχι θα επαναλάβω, γιατί όπως προείπα περνάμε για πολύ λίγο απο εδώ.

Ανώνυμοςείπε...

Τι να απαντήσουμε? Εμας ούτε μας εξαγόρασε κανείς, ούτε μας αλλοίωσε τη συνείδηση . Δεν εχει σημασία αν είμαστε λίγοι. Εμείς θα δείξουμε την αλήθεια και σε άλλους. Θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα γνωρίζουν την αλήθεια. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Ανώνυμος1

Ανώνυμοςείπε...

Αγαπητέ λορδε κάποια μέρα θα δεις γύρω γύρω μόνο έλληνες όπως απαιτείς σκλαβιά και υποδούλωση απαιτούμαι το κεφάλι σου που θα στο πάρουμε και το ξέρεις οπότε κάνε μας την χάρη και πάνε στο διάολο δλδ στο αφεντικό σου και πεστου ότι και αυτό είναι χαμένο από χέρι με αγάπη Χ.Ο ΕΛΛΗΝ

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είμαστε αθάνατοι… είσαι σίγουρος ;