Anonymous!!! Υπόγειες βάσεις και κλωνοποιήσεις  και η ΨΥΧΗ!! !!!! (video)
Anonymous!!! Υπόγειες βάσεις και κλωνοποιήσεις !!!! (video)

H zeta greys και γενικότερα η ελίτ απαγάγει ανθρώπους με την ίδια ακριβώς γενετική δομή των ατόμων που επιθυμούν να κλωνοποιήσουν.

Η CIA έχει αποκτήσει πλέον την ικανότητα μέσω της τεχνολογίας να μεταφέρει τη συνείδηση ​​από το ένα σώμα στο άλλο.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η συνείδηση ​​μας είναι το ίδιο πράγμα με το πνεύμα ή την ψυχή και είναι μια καθαρή ενέργεια.

Το σώμα μας είναι οργανική μηχανή και πλήρως κατασκευασμένο από οργανικά υλικά, δηλαδή είναι ένα βιοδιασπώμενο ρομπότ φτιαχμένο να στεγάσει τη συνείδησή μας....

Αυτό δεν ειναι κατι νέο! διότι αυτό έλεγαν οι αρχαίες θρησκείες! (καμιά απο τις γνώστες!για να κρύψουν την αλήθεια!!)

Φυσικά αυτό έλεγε και Ο Γκιόλβας: τα ηλεκτρόνια είναι ψυχές!!

Οι ανύπαρκτοι εξωγήινοι έχουν μάθει στους ανθρώπους πολλά για την γενετική και την ψυχή!

Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ -- Επίφυση είναι η έδρα της συνείδησης! (ΥΓ, προς Εβραίο-Σιωνιστές που ξέρω οτι παρακολουθούν αυτή την σελίδα, οφείλεται να παραδεχτείτε οτι είμαι ο μοναδικός που έχω ανακαλύψει την απατη σας με την θρησκεία σας, και την απατη με τον "κακό Χίτλερ" τα έχετε καταφέρει πολύ καλά πάντως! το 90% δεν έχει ιδέα τι παίζεται ακομα και σημερα με την Γερμανία και το ΔΝΤ! μόλις βρήκα τον λόγο που που έχετε τόσα πολλά πιόνια παντού! θα γίνει ποστ στο μέλλον

ξέρω οπως και ξέρετε πολύ καλά οτι οι πιο πολλοί δεν θα το πάρουν σοβαρά! πολλοί θα ειρωνευτούν και απο πάνω!ετσι τους έχετε κάνει! εξάλλου αν δεν το πουν τα έγκυρα ΜΜΕ -ιστοσελίδες σας δεν πιστεύουν τίποτα! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications