26 Νοε 2017

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ένα ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ και καταρρίπτει τους πληρωμένους απατεώνες που λένε οτι αυτοί τα έφτιαξαν!

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ένα ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ  και καταρρίπτει τους πληρωμένους απατεώνες να λένε οτι αυτοί τα έφτιαξαν!

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η κατασκευή ενός αγρογλυφικό από ιπτάμενες φωτεινές σφαίρες. Είναι ένα υλικό που δεν συναντάει κανείς εύκολα... οι προσπάθειες απόκρυψης με πληρωμένους δηθεν οτι αυτοί τα φτιάχνουν έπεσε στο κενό! άσχετα που ειναι φύση αδύνατο να τα φτιάξει άνθρωπος μέσα σε μια νύχτα!

Στις 11/8/1996 στις 5πμ. τα ξημερώματα, ο John Weebly, ένας "θαυμαστής" των UFO, στην Αγγλία, είχε στήσει καρτέρι και περίμενε. Στάθηκε πολύ τυχερός. Αυτό όμως που κατέγραψε, πολλοί το αμφισβήτησαν ως κατασκευασμένο και απάτη.

Όμως, όταν το video εξατάστηκε από τον ειδικό Jim Delettoso, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το video δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία.

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως, όπως όπως το συγκεκριμένο αγρογλυφικό, παρόμοια και τα περισσότερα από αυτά, έχουν φτιαχτεί από ανάλογες φωτεινές μπάλες, οι οποίες σίγουρα δεν είναι ανθρώπινης κατασκευής.

Κάποιοι λένε ότι αυτές οι φωτεινές σφαίρες δεν είναι UFO αλλά orbs, δηλαδή, ενεργειακές οντότητες που ζουν ανάμεσά μας...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ένα ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ και καταρρίπτει τους πληρωμένους απατεώνες που λένε οτι αυτοί τα έφτιαξαν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications