Καμμένος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Θα σας τσακίσουμε! η τακτική του οι άλλοι φταίνε! ενώ αυτοί συνεχίζουν αυτά που έκαναν οι άλλοι!
Καμμένος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Θα σας τσακίσουμε! η τακτική του οι άλλοι φταίνε! ενώ αυτοί συνεχίζουν αυτά που έκαναν οι άλλοι!

Όσο ο ελληνικός λαός μας στηρίζει θα σας τσακίζουμε..

Επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε o πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Οι πρώην κυβερνήτες στεναχωριούνται γιατί δεν είναι πιο βαριά τα μέτρα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή.

«Αποκλείουμε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας, σήμερα συζητάμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Δεν υπάρχει ως προαπαιτούμενο για τη συμφωνία η φορολογία των αγροτών» υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση διαπραγματευόταν σκληρά και κάποιοι έλεγαν δώσ' τα όλα» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
«Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αδειούχοι σήμερα και ελπίζω να είναι για πολύ καιρό» ανέφερε ακόμη.
Ο ΥΠΕΘΑ είπε απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ «να ψηφίσουμε τώρα 180 βουλευτές τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να δούμε ποιοι τα πήραν».
Και τόνισε εκ νέου προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, «παρέα στην παρέα, διαλύσατε τη χώρα. Θα σας τσακίσουμε όσο μας στηρίζει ο λαός».Πηγή: newpost.gr

Η βλακεία στο μεγαλείο της! ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΣΟΚ ΔΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΤΕ!, ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!,(τακτικές της ελίτ εφαρμόζει άρα ειναι μαριονέτα και αυτός!!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications