Ιωαννίδης και Γκιζίκης,Καραμανλής και Μακάριος παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους.
Ιωαννίδης και Γκιζίκης,Καραμανλής και Μακάριος παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους.

Νίκος Αργρόπουλος:Πως να πουν ότι έγινε πόλεμος αφού τους κάλεσαν τους Τούρκους!!! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του συλλόγου «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974″ Νίκο Αργυρόπουλο .

Ο Αργυρόπουλος μετατέθηκε στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 1974 στο μέσον της στρατιωτικής του θητείας. Είχε κλείσει ήδη έναν χρόνο, αφού παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 1973. Ήταν 14 Ιανουαρίου 1974 όταν βρέθηκε στη μεγαλόνησο και εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά, τον Κυπριακό στρατό δηλαδή, ως έφεδρος λοχίας τεθωρακισμένων. Τοποθετήθηκε στην 21 ΕΑΝ (Επιλαρχία Αναγνωρίσεως) με έδρα την Λευκωσία.

Μαζί με άλλους Ελλαδίτες έφεδρους Υπαξιωματικούς ήταν εκπαιδευτής αυτής της μονάδας, η οποία διέθετε 40 απαρχαιωμένα άρματα Marmon-Herrington.

Μετά τον πόλεμο παρέμεινε για αρκετό διάστημα στην Κύπρο πριν πάρει το απολυτήριο του.
Κατά τη διάρκεια της ζωής του αφιέρωσε χρόνο για να συλλέξει στοιχεία για αυτήν την σκοτεινή πλευρά της Ελληνικής ιστορίας δηλαδή το «Κυπριακό» που από ότι φαίνεται βαραίνει όλους.

Στο παρακάτω βίντεο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ «ΑΛΛΙΩΣ».(24-7-2012) κάνει φοβερές αποκαλύψεις… Σημειώστε ότι έχουν διώξει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τα κανάλια.
Δείτε το βίντεο..

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Και μέσα σε όλα αυτά οι πολιτικοί ήξεραν για τους ελληνες αιχμαλώτους πειραματόζωα και μας έλεγαν ψέματα για ....αγνοούμενους ....

Ανώνυμοςείπε...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. (ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ __7'__) τόσο μακριά ηταν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications