Ο επικεφαλής της NASA αποκαλύπτει ότι υπάρχει η περιοχή 51 και ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο σύμπαν
Ο επικεφαλής της NASA αποκαλύπτει ότι υπάρχει η περιοχή 51 και ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο σύμπαν

Για δεκαετίες, οι θεωρητικοί συνωμοσίας επιμένουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και τα UFO που κρύβονται στην Περιοχή 51, μια μυστική στρατιωτική βάση με κρυφές δοκιμές στην έρημο της Νεβάδα. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η CIA θα αποκάλυπτε την ύπαρξη της περιοχής 51 βορειοδυτικά του Λας Βέγκας το 2013 . Η CIA, δήλωσε οτι η βάση ανήκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για δοκίμαμες πειραματικών αεροσκαφών, αλλά σε κάθε περίπτωση κρύβει εξωγήινη τεχνολογία.

Λίγο μετά αυτή η αποκάλυψη που έγινε δημόσια, δύο UFOλόγοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν όλα ειναι μέρος ενός σχεδίου για την εξωγήινη αποκάλυψη . Ωστόσο, ο επικεφαλής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν έχει προχωρήσει περισσότερο αποκαλύπτοντας την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο σύμπαν.

Τσαρλς Μπόλντεν Hotseat

Υπάρχει η Περιοχή 51
Τσαρλς Μπόλντεν Hotseat πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα από το Sky News, και σε μια εφημερίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για νέους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπάρχει η περιοχή 51 και οτι ήταν εκεί, αλλά δεν υπάρχουν εξωγήινοι ή UFOs κρυμμένα στην βάση.

«Δεν είναι αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι», δήλωσε ο Μπόλντεν.Έχω πάει, είναι ένα φυσιολογικό μέρος για έρευνες και ανάπτυξη. Δεν είδα κανένα εξωγήινο ή εξωγήινα σκάφη, όταν ήμουν εκεί.

Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές, η μυστηριώδης στρατιωτική εγκατάσταση έχει ένα μυστικό εδώ και δεκαετίες.
Το 1989, ο Bob Lazar, ένας φυσικός σε μια στρατιωτική περιοχή που ονομάζεται S-4, ήταν ο πρώτος που μίλησε δημόσια για εξωγήινη τεχνολογία στην μυστική εγκατάσταση στη Νεβάδα. Παρόλο που ο Μπόλντεν είπε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι ή UFOs στην Περιοχή 51, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι έχει αναγνωρίσει την ύπαρξή της. Αλλά αποκάλυψε επίσης την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

"Έχουμε βρει ενδείξεις ότι υπάρχει ζωή αλλού στο σύμπαν," δήλωσε ο Μπόλντεν. "Νομίζω ότι θα βρούμε κάποια μέρα άλλη ζωή, αν όχι στο ηλιακό μας σύστημα,στα δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα στο σύμπαν. Σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια των άλλων πλανητών, πολλοί μπορεί να είναι πολύ παρόμοιοι με της Γης μας. Έτσι, κάποιοι από εμάς, πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι θα βρούμε αποδείξεις ότι υπάρχει ζωή αλλού στο σύμπαν. "

Έτσι, σύμφωνα με δηλώσεις του Μπόλντεν, στην περιοχή 51 υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά όχι στον ίδιο χώρο,αρνούνται την ύπαρξη των εξωγήινων στην Περιοχή 51, επίσης, είπε ότι προς το παρόν είναι αδύνατο να στείλουν ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο στον Άρη , κυρίως λόγω της έλλειψης εγκαταστάσεων υγιεινής. Προφανώς, ένα μεγάλο πρόβλημα για τους αστροναύτες.

"Οι τεχνικές δεξιότητες μας δεν είναι αρκετές τώρα," δήλωσε ο Μπόλντεν. "Χρειαζόμαστε καλύτερα συστήματα υποστήριξης της ζωής, χρειαζόμαστε μια τουαλέτα που δεν θα σπάσει στο δρόμο και όταν φτάσουμε στην Αρειανή επιφάνεια τα μπάνια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. "

Ο Μπόλντεν, δήλωσε οτι η NASA σχεδιάζει να στείλει ανθρώπους στον Άρη το 2030, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μόνο η αρχή μιας τροχιακής αποστολής χωρίς πραγματική προσγείωση στον κόκκινο πλανήτη. Και σύμφωνα με την International Business Times, ο επικεφαλής της NASA έδειξε επίσης δυσαρέσκειά με τις θεωρίες συνωμοσίας, οπως ανέφερε ότι η προσγείωση του Apollo 11 στις 20 Ιούλη του 1969, ήταν στημένη.Ο Μπόλντεν είπε :Δεν υπάρχει αμφιβολία πήγαμε στο φεγγάρι! και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο μέλλον θα ημαστε σε θέση να αποικίσουμε τον Άρη.

"Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες," δήλωσε ο Μπόλντεν. "Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πήγαμε στο φεγγάρι και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πάμε στον Άρη."

Περιττό να πούμε οτι οι δηλώσεις του Μπόλντεν έχουν γίνει θέμα στην παγκόσμια κοινότητα συνωμοσίας, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι είμαστε στις πύλες της αποκάλυψης της εξωγήινης παρουσίας. Οι συνωμοσιολόγοι προτείνουν μια ενδιαφέρουσα ερώτηση: για δεκαετίες η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αρνηθεί την ύπαρξη της περιοχής 51, και τώρα αποκάλυψαν ότι υπάρχει. Μέχρι στιγμής συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη των εξωγήινων όντων στον πλανήτη μας, και το ερώτημα είναι, ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη αποκάλυψη;

επιμέλεια άρθρου πηγή ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications