Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ (video)
Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ (video)

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Ντιτρόιτ τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος του Μπαφομέτ, που προσέλκυσε εκατοντάδες Σατανιστές από διάφορες περιοχές των ΗΠΑ.

Για λόγους ασφαλείας, η εκδήλωση κρατήθηκε μυστική και οι προσκεκλημένοι πληροφορήθηκαν την τοποθεσία την ύστατη στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις και επεισόδια.

Το άγαλμα, το οποίο έχει ύψος 3 μέτρων, αποκαλύφθηκε σε ένα παλιό εργοστάσιο του Ντιτρόιτ, και ακολούθησε πάρτι με τη συμμετοχή «dark punk» συγκροτημάτων και DJs.

H Οργάνωση Σατανιστών που διοργάνωσε την εκδήλωση είχε ζητήσει προκλητικά να τοποθετηθεί το άγαλμα του Μπαφομέτ δίπλα στο Μνημείο των 10 Εντολών στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οργάνωση κράτησε κρυφή την εκδήλωση μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις χριστιανών και άλλων ομάδων που εναντιώνονται στον σατανισμό.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι ένα πάρτι καλωσορίσματος του κακού», δήλωσε ο πάστορας Dave Bullock από εκκλησία του Μίσιγκαν.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν σε εργοστάσιο κοντά στον ποταμό του Ντιτρόιτ στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου και στο σημείο κατέφτασαν εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η οργάνωση επιθυμούσε την τοποθέτηση του αγάλματος δίπλα σε μνημείο των 10 εντολών στην Οκλαχόμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications