Vimanas, ιπτάμενες μηχανές  των θεών annunaki!  από την αρχαία Ινδία
Vimanas, ιπτάμενες μηχανές  των θεών!  από την αρχαία Ινδία

Τι είναι το Vimana; Είναι αρχαίες ιπτάμενες μηχανές; Μας έχουν πει ότι οι αδελφοί Ράιτ ήταν ο πρώτοι που πέταξαν το 1903. Ήταν οι αδελφοί Ράιτ που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο του ανθρώπου πραγματικότητα; Ή είναι πιθανό ότι το όνειρο της πτήσης, ήταν υπήρχε στην αρχαία Ινδία, πριν από χιλιάδες χρόνια;

Το Vimana είναι το όνομα που δόθηκε σε ένα ιπτάμενο μηχάνημα που χρησιμοποιείται από τους θεούς της αρχαίας Ινδίας, και όχι εναν μοναδικό θεο! που διατυμπανίζουν οι 3 εβραϊκές θρησκείες!. Οι πρώτες αναφορες του ειναι απο έναν καταπληκτικό πολιτισμό γραμμένο στα σανσκριτικά χιλιάδες χρόνια πριν, και επίσης αναφέρονται διαφορετικοί τύποι Vimanas.

Αυτές οι παράξενες ιπτάμενες μηχανές χρησιμοποιήθηκαν σε απίστευτες μάχες, μάχες που μοιάζουν με σύγχρονα τζετ, αλλά μόνο που ειναι γραμμένα εκατοντάδες χρόνια πριν από τον Χριστό. Αυτές οι απίστευτες μάχες περιγράφονται στο Μαχαμπαράτα.Τα Vimanas αναφέρονται στο εν λόγο κείμενα σαράντα μία φορές με εξελιγμένα όπλα μάχης που εκτοξεύουν ακτίνες φωτός.

Τα αρχαία κείμενα αναφέρονται στον βασιλιά Salva που κάνει επιθέσεις εναντίον της πόλης του Dwaraka, όπου ο Θεός Κρίσνα ζούσε.Ο Salva οδηγεί ένα ιπτάμενο Vimana που ονομάζεται Saubha που έχει τη δύναμη να γίνει αόρατο. Ο Κρίσνα αντικρούει την επίθεση με αστραπές που εντοπίζουν και καταστρέφουν τους εχθρούς μέσω του ήχου.

Η Ραμαγιάνα έχει επίσης αναφορες στε απίστευτες ιπτάμενες μηχανές, λέει τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Σίτα, που απαχθεί από τον κακό Ραβάνα, όπου γίνεται αναφορά σε ένα Vimana που ονομάζεται Puspaka.

Σύμφωνα με τον Δρ Β Raghavan, πρώην καθηγητής της σανσκριτικής γλωσσάς, υπάρχουν αμέτρητα έγγραφα στα σανσκριτικά, που χρονολογείται πολλά χιλιάδες χρόνια πριν, και ειναι απόδειξη ότι υπήρχαν εξωγήινα όντα στην αρχαία Ινδία χιλιάδες χρόνια πριν. Οι εξωγήινοι επισκέπτες αναφέρονται ως Θεοί. Και αυτοί οι θεοί είχαν πολλά όπλα και τεχνολογίες που ερμηνεύεται από τους αρχαίους ανθρώπους με την απλή γλωσσά που είχαν τότε.

Αλλά δεν είναι μόνο οτι τα αρχαία κείμενα που γράφουν τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά αυτών των Vimana, υπάρχουν και κείμενα που μιλούν για το πώς μπορείς να φτιάξεις αυτές οι ιπτάμενες μηχανές. Η Ραμαγιάνα δείχνει 16 είδη μετάλλων που απαιτούνται για την κατασκευή ενός Vimana, εδώ στη Γη έχουμε μόνο τρία από τα μέταλλα που αναφέρονται στα ιερά κείμενα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτά τα αρχαία κείμενα αναφέρονται επίσης σε απίστευτες τεχνολογίες όπως την χειραγώγηση της βαρύτητας. Ο Δρ Ruth Reyna του Πανεπιστημίου Chandrigarh κατάφερε να μεταφράσει κάποια από τα κείμενα γραμμένα στα σανσκριτικά που κάνουν αναφορά σε δυνάμεις αντι-βαρύτητας. Τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να "αιωρούνται". Σύμφωνα με την έρευνα, η ίδια αντι-βαρυτική δύναμη είναι αυτό που επέτρεπε στο Vimana να κινείται ελεύθερα μέσα στο χώρο.

οι ιπτάμενες μηχανές των θεών

Αναφέρονται σε διάφορα άλλα κείμενα, εκτός από την ινδουιστική μυθολογία, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι ιπτάμενες μηχανές των θεών ήταν ένα εδώ στην Γη πριν από χιλιάδες χρόνια. Ο Γιατρός Raghavan λέει ότι η τεχνολογία που ασκήθηκε από όντα από άλλους πλανήτες χιλιάδες χρόνια πριν σε μια εποχή που οι Ανουνάκι έζησαν ανάμεσα σε ανθρώπους και τον πολιτισμό Σουμερίων στην αρχαία Μεσοποταμία.

Και αν τα αρχαία κείμενα δεν σας  έχουν πείσει για  αρχαίες ιπτάμενες μηχανές, τότε δείτε τις απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των νέων, κάψουλα Orion της NASA  ίδιο σχεδόν  με το αρχαίο ινδικό Vimanas.

Και αν τα αρχαία κείμενα δεν σας έχουν πείσει για αρχαίες ιπτάμενες μηχανές, τότε δείτε τις απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των νέων, κάψουλα Orion της NASA ίδιο σχεδόν με το αρχαίο ινδικό Vimanas.

Πολλοί οι UFOλόγοι πιστεύουν ότι το Vimana είναι αυτό που σήμερα ονομάζουν «ιπτάμενους δίσκους». Αυτά τα μυστηριώδη οχήματα κατευθύνονται από απόκοσμα όντα και μπορούμε να βρούμε αποδείξεις τους σε αρχαία κείμενα σε όλο τον κόσμο, όπως στα σανσκριτικα, όπου οι ιπτάμενες μηχανές αναφέρονται λεπτομερώς. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλά άλλα κείμενα που δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα, και έχουν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με απόκοσμες επισκέψεις και την τεχνολογία τους χιλιάδες χρόνια πριν.

οι ιπτάμενες μηχανές των θεών

Αυτοί που ήρθαν από πάνω, στην Σουμερίων γλώσσα, Ανουνάκι. Αρχαίοι αστροναύτες, θεωρητικοί πιστεύουν ότι οι Anunnaki έδειξαν στους Σουμέριους, στη συνέχεια,στους Βαβυλώνιους, πώς να κατασκευάσουν και να διαχειρίστουν αυτά τα εξελιγμένα μηχανήματα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η γνώση επεκτάθηκε σε όλη την αρχαία Ινδία, η εικονογραφία ορισμένων ινδουιστών θεών και ορισμένες μυθολογικές αναφορες ειναι απόδειξη μιας πιθανής σύνδεσης με τους αρχαίους Ανουνάκι.

επιμέλεια άρθρου ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι ''Αρχαίοι Θεοί''...ναί αναμφίβολα. Ποιοί όμως ήταν αυτοί οι αρχαίοι θεοί;;;Γιά τί είδους πλάσματα πρόκειται στήν πραγματικότητα καί από πού ήρθαν; Ή μήπως ήταν από πάντα εδώ ή τουλάχιστον ήταν γιά δεκάδες χιλιάδες χρόνια άν όχι γιά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Ποιοί ακριβώς ήταν αυτοί οι αρχαίοι ...Θεοί καί τί ακριβώς σημαίνει η λέξη ''ΒΙΜΑΝΑ'';;;;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications