Το γράμμα μιας μητέρας “αλλιώτικης” από τις άλλες…

Ήμουν στο γραφείο του γιατρού όταν μου είπε πως ήμουν έγκυος και πως το παιδί που είχα μέσα μου ήταν αγόρι, όλος ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Τότε, σκέφτηκα πως κάποια μέρα θα έπρεπε να δώσω ένα σωρό εξηγήσεις στον γιο μου για όλα αυτά που έκανα στο παρελθόν, έτσι έγραψα το παρακάτω μήνυμα στον γιο μου:

Γιε μου,

Αυτά που σου γράφω αυτή τη στιγμή είναι προτού γεννηθείς, όταν θα τα διαβάσεις όμως θα είσαι αρκετά μεγάλος ώστε να ξέρεις πως να χρησιμοποιείς το ίντερνετ, αρκετά μεγάλος ώστε να σου αρέσουν οι κοπέλες και να βγαίνεις μαζί τους και αρκετά μεγάλος ώστε να γνωρίζεις το όνομα «Aurora Snow». Ονειρευόμουν αυτήν τη μέρα για χρόνια τώρα και εύχομαι πως θα διαβάσεις αυτό το άρθρο χωρίς να έχεις πέσει πρώτα σε φωτογραφίες η βίντεο όπου θα δεις την μητέρα σου έτσι όπως δεν θα έπρεπε ποτέ κάποιο παιδί να την δει. Άσε με να σου εξηγήσω τι έγινε.

Τα μεγάλα γράμματα στην εφημερίδα μου γυάλισαν τα μάτια: Γυμνές κοπέλες κάνουν μόντελινγκ και κερδίζουν έως και 2,000 χιλιάδες δολάρια τη μέρα.

Η μητέρα σου μεγάλωσε πάρα πολύ φτωχή. Στα μέσα του 2000, πήγαινα σχολείο στο UC Irvine και ήμουνα μια από τις καλύτερες μαθήτριες με μεγάλους βαθμούς. Ωστόσο εκείνες οι εποχές ήταν δύσκολες για εμένα εφόσον έπρεπε με κάποιο τρόπο να πληρώσω τα δίδακτρα μου, όπου μια μέρα είδα με μεγάλα γράμματα στην εφημερίδα του σχολείου «Γυμνές κοπέλες που κάνουν μόντελινγκ κερδίζουν έως και 2,000 χιλιάδες δολάρια ημερησίως».

Δεν ντρεπόμουν καθόλου και χρειαζόμουν τα χρήματα εκείνο το καιρό, στο μυαλό μου είχα τη σκέψη πως δεν θα κάνω ποτέ οικογένεια, έτσι και δεν είχα πρόβλημα να κάνω ότι έκανα. Ήταν μια εποχή όπου στο ίντερνετ δεν κυκλοφορούσαν τα πάντα, έτσι πίστευα πως θα μπορούσα να το κρατήσω κρυφό από την μητέρα μου, τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου. Τι είχα να χάσω; Είχα σκοπό να το κάνω αυτό για ένα χρόνο, να μαζέψω αρκετά λεφτά ώστε να πληρώσω τα δίδακτρα μου αλλά και να μου έχουν μείνει αρκετά για να κάνω μια αρχή και στη συνέχεια θα τα παρατούσα όλα χωρίς να κοιτάξω πίσω. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι.

Η προσοχή του κόσμου προς εμένα με έκανε να νιώθω ωραία και τα λεφτά ήταν πάρα πολλά. Ωστόσο ακόμη και με την προσοχή του κόσμου δεν πίστευα πως ήμουν ωραία, πάντα πίστευα πως κάποια στιγμή θα μου πούνε πως έκαναν λάθος, θα με έλεγαν να πάω σπίτι και στη συνέχεια θα με αντικαθιστούσαν με μια πιο όμορφη κοπέλα. Αλλά ποτέ δεν το έκαναν. Η δουλειά με το γ@μνό μόντελιγη σύντομα οδήγησε κάποια άτομα σε έμενα να με ρωτάνε αν θα ήθελα να κάνω σ@ξ μπροστά στην κάμερα για ακόμη περισσότερα λεφτά, πολλά περισσότερα. Έτσι είπα ναι και αυτή η επιλογή με οδήγησε ανάμεσα σε επαγγελματίες filmmakers.

Για αρκετούς λόγους που δεν καταλάβαινα μου ζητούσαν να κάνω ένα σωρό π@ρνό ταινίες. Σύντομα είχα φτάσει να είμαι σε box covers, σε εξώφυλλα και mainstream σειρές. Η γιαγιά σου ήταν ο πρώτος άνθρωπος της οικογένειας που έμαθε το μυστικό της μητέρας σου (με είδε σε μια VHS κασέτα στο σπίτι ενός φίλου της), και σύντομα είχε ενημερώσει όλη την οικογένεια. Ενώ είχαν απογοητευτεί με τις αποφάσεις που είχα πάρει, δεν σταμάτησαν ποτέ να με αγαπάνε. Η γιαγιά σου μου είπε να κάνω πράγματα με το μυαλό μου και όχι με το σώμα μου. Πάντα ανησυχούσε για εμένα και πάντα ήλπιζε πως θα βρω έναν τρόπο να τα καταφέρω.

Στην ηλικία που είσαι τώρα, σίγουρα θα εκτιμάς όταν οι άλλοι σου μιλάνε ειλικρινά, μέχρι τώρα σου μίλησα με όλη την ειλικρίνεια που έχω και αυτό έχω σκοπό να κάνω και στη συνέχεια.
Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις πως η μητέρα σου έκανε ότι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε θέματα του πορνό, κάτι το οποίο αν δεις θα βρεις τέρμα αηδιαστικό. Οι ταινίες πορνό άρχισαν να γίνονται κάτι περισσότερο από δουλειά, άρχιζαν να γίνονται πάθος για εμένα, και κάθε φορά που έκανα σωστά τη δουλειά μου, ανέβαινα και σε κάποια επίπεδα, ωστόσο για να κάνω καλά τη δουλειά μου έπρεπε να κάνω και κάποια αηδιαστικά πράγματα, τα οποία ελπίζω να μην τα δεις ποτέ.

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2009 έγινε κάτι το οποίο δεν περίμενα, ο θείος σου ο Keith έπεσε άσχημα με την μοτοσυκλέτα του και έσπασε τον λαιμό του, έτσι τα δύο του παιδιά ήρθαν να μείνουν σε εμένα για όσο καιρό ο θείος σου θα ανάρρωνε. Εν τω μεταξύ και καθώς πρόσεχα τα ξαδέρφια σου όλα άλλαξαν, καθώς ερχόντουσαν και με αγκάλιαζαν και με εμπιστευόντουσαν για την ζωή τους, ξαφνικά συνειδητοποίησα, «ωχ σκατά, θέλω και εγώ μια οικογένεια».

Όσο περνούσε ο καιρός τόσο περισσότερο ήθελα να κάνω οικογένεια και να τα αφήσω όλα πίσω μου, αλλά για να ξεκινήσω να κάνω μια οικογένεια έπρεπε να βρω και ένα σωστό άτομο, το οποίο να αγαπάω και το αντίθετο. Ένας καλός μου φίλος μου γνώρισε ένα παιδί από το αγρόκτημα, το οποίο παιδί τύχαινε να φτιάχνει σειρές κι αυτός. Ήταν αρκετά γλυκός και καλός και τύχαινε να ήταν παιδί το οποίο αναζητούσε να κάνει οικογένεια. Όσο κι αν ήθελα να κάνω οικογένεια όμως, ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω μια καριέρα 10 χρονών πίσω, όμως ο πατέρας σου κατάλαβε ακριβώς τι γινόταν και μου είπε «απλά πάτα το κουμπί της εξόδου και άστα όλα». Ήταν η στιγμή που ήξερα πως έπρεπε να ακολουθήσω την απόφαση να φύγω από αυτό το επάγγελμα και είχα και έναν καλό λόγο για να το κάνω, και το έκανα μετά από λίγο καιρό.

Γιε μου, ελπίζω πως αυτό να σε βοηθήσει να καταλάβεις το ποια πραγματικά είμαι αλλά και να σου αλλάξει την γνώμη από το να πατήσεις σε κάποιο από τα XXX βίντεο και να με δεις. Οι αποφάσεις που παίρνουμε μας αλλάζουν οριστικά τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε. Οι αποφάσεις που πήρα ήταν αποφάσεις από τις οποίες έκανα ένα σωρό αηδιαστικά πράγματα, αποφάσεις με τις οποίες με γνώρισαν χιλιάδες άνδρες και αποφάσεις από τις οποίες τώρα πρέπει να κάτσω και να εξηγήσω στον μοναχογιό μου. Αν ήξερα πως κάποια μέρα θα άλλαζα γνώμη και θα ήθελα να κάνω οικογένεια, σίγουρα δεν θα έπαιρνα τις ίδιες αποφάσεις που πήρα πριν 10 χρόνια, ωστόσο ήταν αυτές οι αποφάσεις οι οποίες με οδήγησαν εδώ που είμαι τώρα.

Θυμήσου κάτι όμως, πριν πάρεις οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση στη ζωή σου, να σκέφτεσαι πρώτα το μακρινό μέλλον, μπορεί να μην θέλεις να κάνεις κάτι τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα θελήσεις να το κάνεις. Προτού πάρεις μια απόφαση να σκέφτεσαι πρώτα «θα μπορώ να ζήσω για την υπόλοιπη ζωή μου με αυτήν την απόφαση;», η δική μου απάντηση θέλω να πιστεύω πως είναι γραμμένη εδώ μέσα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications