17 Φεβ 2017

Τεράστια δαχτυλίδια 30 εκατομμυρίων ετών βρέθηκαν στα βουνά της Βοσνίας

Ένα τεράστιο δαχτυλίδι 30 εκατομμυρίων ετών βρέθηκε  στα βουνά της Βοσνίας

Σύμφωνα με τους ντόπιους, θρύλοι δείχνουν ότι αυτά χρησιμοποιήθηκαν από γιγάντια πλάσματα που κατοικούσαν στην περιοχή στο μακρινό παρελθόν.

Πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν οτι κάποτε υπήρχαν γίγαντες στη Γη. Το μυστηριώδης δαχτυλίδι του γίγαντα βρέθηκε σε κορυφή βουνών δείχνουν ότι αυτά χρησιμοποιήθηκαν από γιγάντια πλάσματα που έζησαν πριν εκατομμύρια χρόνια στην περιοχή και μπορεί να ήταν εξωγήινης προέλευσης.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για αυτά τα μυστηριώδη δαχτυλίδια. Κάποιοι έχουν προτείνει μια ιδιαίτερα απλή εξήγηση. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τα "γιγάντια" δαχτυλίδια ανήκουν στην ουγγρική αυτοκρατορία για να βοηθήσει τη μεταφορά ξυλείας μέσα από τα άγρια ​​βουνά της περιοχής.

Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας επισημαίνουν ότι αυτά τα δαχτυλίδια με κάποιο τρόπο έχουν τοποθετηθεί μέσα σε βουνά σε μια εποχή που η υπήρχε ακόμη η Παννονική Θάλασσα . Αυτά τα γιγαντιαία δαχτυλίδια χρησιμοποιήθηκαν για να δένουν τα πλοία, και αυτή η περιοχή χρησιμοποιήθηκε ως λιμάνι.

Υπάρχουν μύθοι της περιοχής που μιλούν για γίγαντες με τα τεράστια πλοία τους. Υπάρχουν αναφορες οτι αυτά τα γιγάντια δαχτυλίδια έγιναν από τους γίγαντες, τους ιδιοκτήτες και τους παλιούς ναυτικούς που κατοικούσαν στην περιοχή στο μακρινό παρελθόν.

Αυτά τα δαχτυλίδια είναι εκατομμυρίων ετών; Αν ναι, πώς τα έφτιαξαν; απο τι υλικό είναι φτιαγμένα; Γιατί δεν έχει υπάρξει καμία «επίσημη» έρευνα για αυτά;.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι υπάρχουν πολλές άλλες ανακαλύψεις στην περιοχή που δεν μπορούν να εξηγηθούν, και τα ευρήματα αυτά κρύβεται σκόπιμα από τους ανθρώπους.

Αυτά τα γιγαντιαία δαχτυλίδια οπως και γιγάντιοι ογκόλιθοι βρίσκονται στους λόφους, κοντά στο Ντουμπρόβνικ και σε διάφορα σημεία στην ανατολική Βοσνία.

Καθηγητής της Ιστορίας της περιοχής πιστεύει ότι είναι ένα από εκείνα τα απίστευτα μυστήρια που σχετίζονται με το παρελθόν. Όλα αυτά τα μυστήρια έχουν ένα κοινό - ότι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με ακρίβεια προέλευση και το σκοπό τους. Τα ευρήματα αυτά είναι ένα μυστήριο.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τεράστια δαχτυλίδια 30 εκατομμυρίων ετών βρέθηκαν στα βουνά της Βοσνίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: