4 Σεπ 2017

Συγκλονιστική Ανακάλυψη – Μήνυμα από τον Θεό στο Ανθρώπινο DNA…

Συγκλονιστική Ανακάλυψη – Μήνυμα από τον Θεό στο Ανθρώπινο DNA…

Συγκλονιστική Αποκάλυψη από Επιστήμονες που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία της ανθρωπότητας… Επιστήμονες ανακάλυψαν μήνυμα από το Θεό στο DNA των ανθρώπων…

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν βρει ένα μήνυμα από το Θεό γραμμένο μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Μια ομάδα από κορυφαίους γενετιστές ανακάλυψαν ένα απόσπασμα 22-λέξεων της αρχαίας αραμαϊκής στην οποία ο Θεός επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και το ρόλο του στη δημιουργία της ζωής πάνω στη Γη.

«Ξέραμε ότι τα σχέδια δεν ήταν φυσικά,» εξηγεί ο Charles Watson, ο επικεφαλής επιστήμονας για το έργο, «αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε οποιαδήποτε πειστική εξήγηση γι’ αυτό. Πάνω σε μια ιδιοτροπία, αρχίσαμε παραπομπές των προτύπων με τις γλωσσικές βάσεις δεδομένων γλώσσα», εξηγεί, «και είμαστε συγκλονισμένοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα σχέδια αντιστοιχούν στην αρχαία αραμαϊκή».

Ζαλισμένη από την ανακάλυψή, η ομάδα του επικοινώνησε με ειδικούς γλωσσολόγους, εξοικειωμένους στην αραμαϊκή – τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός στην καθημερινή του ζωή. Μετά την αποκωδικοποίηση, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Γεια σας παιδιά μου. Αυτό είναι ο Γιαχβέ, ο μοναδικός αληθινός Κύριος. Έχετε βρει το μυστικό της δημιουργίας του. Τώρα μοιραστείτε το ειρηνικά με όλο τον κόσμο».Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…

hellasforce

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

7σχόλια:

Συγκλονιστική Ανακάλυψη – Μήνυμα από τον Θεό στο Ανθρώπινο DNA…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

εκει ειναι χειρωτερα και απο προβατα καλα τα λεει ο αετος εδω προβατα εκει ανεγκεφαλοι και επιστημονες ενα και το αυτο.

no imageΑνώνυμος

Θα καείτε στην κόλαση παλιο(ιεχωβάδες)παραπλανητε τον κόσμο με τις ειδήσεις σας ουστ απο δω

no imageΑνώνυμος

Παλιο(ιαχωβαδες)ουστ από δω

no imageΑνώνυμος

εμετος

no imageΑνώνυμος

α ειστε τελειως ζωα εσεις οι χριστιανοι..οπα κατσε, προσβαλλω τα ζωα τωρα, αυτα ειναι πιο εξυπνα.

ναι ναι γιαχβεεεε !
τι αλλη ηλιθιοτητα θα δουμε επιτελους!!

no imageΑνώνυμος

Δεν υπάρχει γίαχβε αδύνατον μιλουσε ο θεός γλώσσα με ατελειες!

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: