Παγκόσμιος Συναγερμός – Οι Στρατοί του Κόσμου ετοιμάζονται για τον Αρμαγεδδώνα…
Παγκόσμιος Συναγερμός – Οι Στρατοί του Κόσμου ετοιμάζονται για τον Αρμαγεδδώνα…

Jade Helm, Στρατιωτικές Ασκήσεις που πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, η Κίνα, η Ρωσία, η Ευρώπη, ο Καναδάς, η Ιαπωνία… Δεν πρόκειται να ξεκινήσει κάτι… Γίνεται ήδη!

Οι Στρατοί ανά τον κόσμο ετοιμάζονται ήδη για την επική μάχη του Αρμαγεδδώνα! Από το «Σχέδιο Maple» στον Καναδά, το Jade Helm στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα γυμνάσια του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, τα κινέζικα και ρωσικά παιχνίδια ναυτικού πολέμου. Οι χώρες προετοιμάζουν τα στρατεύματα τους για τη μάχη… Αυτές οι ασκήσεις είναι από τις μεγαλύτερες που γίνονται ή πρόκειται να ξεκινήσουν! Προετοιμάζονται για κάτι σημαντικό!

Το Jade Helm στις ΗΠΑ σπάει όλα τα ρεκόρ, καθώς οι δυνάμεις της ανάπτυξής καταλαμβάνουν 10 διαφορετικές πολιτείες σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Οι προετοιμασίες περιλαμβάνουν εξάσκηση για κατάσχεση όπλων, την επιβολή του στρατιωτικού νόμου, τον πόλεμο και την ετοιμότητα για κάθε τύπο κρίσης ή κατακλυσμικό σενάριο.

Στον Καναδά το «Σχέδιο Maple», περιλαμβάνει επίσης στρατιωτική κατάληψη σε διάφορα μέρη της χώρας και κατάσχεση όπλων, επιβολή στρατιωτικού νόμου, πόλεμο, κρίση και κατακλυσμική ετοιμότητα.

Στην Ευρώπη, το ΝΑΤΟ πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες ασκήσεις στην ιστορία. Δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα προετοιμάζονται για πόλεμο. Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία, Σκωτία, Βέλγιο, Πολωνία, Ολλανδία, Φινλανδία, Λιθουανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Εσθονία, όλοι εμπλεκόμενοι. Στη Μεσόγειο, οι ναυτικές δυνάμεις της Κίνας και της Ρωσίας διεξάγουν τις δικά τους ζωντανά παιχνίδια πολέμου.

Στην Ιαπωνία φιλοξενούνται ασκήσεις πολεμικού ναυτικού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications