Δείτε  μέρος της τεχνολογίας που έκλεψαν οι Αμερικανοί από τους Ναζί
Δείτε την τεχνολογία που έκλεψαν οι Αμερικανοί από τους Ναζί! την επίσημη!!

Οι Γερμανοί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν πολεμική βιομηχανία αιχμής, με αποτέλεσμα να είναι αυτοί που πρώτοι κατασκεύασαν αεροπλάνα κινούμενα με τουρμπίνες, αεροπλάνα κάθετης απογείωσης, πυραύλους, ελικόπτερα και άλλα επιτεύγματα, τα οποία εκείνη την περίοδο οι σύμμαχαν δεν είχαν δημιουργήσει.

Το τεχνολογικό χάσμα μεταξύ των δύο στρατοπέδων καλύφθηκε μετά την πτώση του Βερολίνου, όταν και οι σύμμαχοι ξεσκόνισαν τα πολεμικά σχέδια των Ναζί. Ένα μικρο μέρος απο την τεχνολογία που έκλεψαν από τους "κακούς ναζι" συμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα, που απολαμβάνουν όλοι σήμερα:

Έξι επιτεύγματα του άξονα κλάπηκαν από τους συμμάχους και άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας.

Αερομεταφερόμες επιχειρησιακές μονάδες

Οι πρώτες επιχειρήσεις από αέρος έγιναν σε Νορβηγία, Δανία, Γαλλία και Ολλανδία, από μικρές ομάδες Γερμανών αλεξιπτωτιστών που κατέστρεφαν την άμυνα του εχθρού. Οι αλεξιπτωτιστές ήταν το σημείο κλειδί στις επιτυχίες των Γερμανών έναντι των άλλων στρατών.

Το μόνο μέρος που οι Γερμανοί συνάντησαν αντίσταση και είχαν σημαντικές απώλειες ήταν στη Μάχη της Κρήτης, όπου Βρετανοί μυστικοί πράκτορες είχαν γνώση για το που θα σημειώνονταν ρίψη αλεξιπτωτιστών, με αποτέλεσμα με την βοήθεια των κομμουνιστών την Κρήτης να επιφέρουν σημαντικά πλήγματα στις γερμανικές δυνάμεις.

Οι κινητήρες αεριώθησης (Jet)

Οι κινητήρες αεριώθησης (Jet)
Το Messerschmitt Me 262 που χρησιμοποιούσε κινητήρα αεριώθησης, δηλαδή jet, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των συμμαχικών βομβαρδιστικών. Αμερικανοί και Ρώσοι έκλεψαν τα σχέδια του Me 262 και κατάσχεσαν τα γερμανικά αεροσκάφη που βρήκαν.

Το αμερικανικό F-86 Sabres το οποίο πολέμησε ενάντια στα σοβιετικά MiG-15s στην Κορέα, βασίζονταν στα γερμανικά Me 262. Οι Αμερικάνοι έκλεψαν την τεχνολογία των γερμανικών βομβαρδιστικών με κινητήρες αεριώθησης Arado Ar 234 και με την τεχνολογία αυτή έφτιαξαν μετά τα B-45s και B-47s.

Οι Πύραυλοι

Οι Πύραυλοι
Τον Ιούνιο του 1944 οι ιπτάμενες βόμβες V-1 άρχισαν να πλήττουν το Λονδίνο, επιφέροντας ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία των Άγγλων.The V-1, ή αλλιώς "the buzz bomb", δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβής αλλά οι Αμερικανοί βασίστηκαν στην τεχνολογία της για να κάνουν την επίθεσή τους στο εσωτερικό της Ιαπωνίας.Τον Σεπτέμβριο δοκιμάστηκε επιτυχώς η JB-2 Loon, αντίγραφο της γερμανικής V-1, ενώ η JB-2 δεν χρησιμοποιήθηκαν, μετά την ρήξη των πυρηνικών βομβών από τους Αμερικανούς.

Ελικόπτερο

Οι σύμμαχοι έφτιαξαν τα πρώτα τους ελικόπτερα, βασισμένα στα σχέδια του γερμανικού Fleittner Fl 282 τα οποία ήρθαν στην κατοχή τους μέσω της επιχείρησης Lusty. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έγινε από Αμερικανούς, οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν την αεροπορική τεχνολογία της Γερμανίας. Εκτός από τα σχέδια του γερμανικού ελικοπτέρου, οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους και του σχεδιαστή του ελικοπτέρου Anton Flettner.

Οι μεθαμφεταμίνες

Η μεθαμφεταμίες δημιουργήθηκαν από έναν Ιάπωνα χημικό το 1893 όμως πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στον Β' Π.Π. από τους Γερμανούς για να κρατούν τους οδηγούς των τανκ και τους πιλότους σε εγρήγορση

Τα νέα για το περίεργο ναρκωτικό που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για να μην κοιμούνται ταξίδεψαν γρήγορα στο στρατόπεδο των συμμάχων, οι οποίοι ξεκίνησαν να δίνουν ναρκωτικά στους πιλότους τους, όμως τα αποτελέσματα ήταν τραγικά και σταμάτησαν σύντομα.Στους στρατούς ξηράς ακόμα και τώρα γίνεται χρήση μεθαμφεταμίνων για να ξεπερνούν την κούραση.

Ρουκέτες

Ρουκέτες
Η τεχνολογία των ρουκετών ήταν μία από τα πεδία ενδιαφέροντος κατά την διάρκεια της επιχείρησης Paperclip, όπου 1500 Γερμανοί επιστήμονες, μεταφέρθηκαν μετά το τέλος του πολέμου στις ΗΠΑ, για εργασία.

Οι επιστήμονες αυτοί στελέχωσαν τα διαστημικά προγράμματα της Αμερικής και της Σοβιετικής Ένωσης, όπου ανέπτυξαν τα γερμανικά διαστημικά σχέδια, που είχαν δημιουργηθεί στα τελευταία χρόνια.

Στην τεχνολογία των Ναζί βασίστηκαν οι πύραυλοι που στις αποστολές των Apollo μετέφεραν για πρώτη φορά ανθρώπους στο διάστημα.

Βέρνερ φον Μπράουν ο Γερμανός αιχμάλωτος ναζι που άνοιξε τα μάτια στους Αμερικανούς και σε ολο τον κόσμο!: Τα τελευταία του λόγια, αυτοι ηταν οι βάρβαροι σύμφωνα με την αριστερή προπαγάνδα,(σημειώστε οτι λένε οι αριστεροί ισχύει το αντίθετο σε όλα συνήθως!) σύμφωνα με εναν Αμερικάνο αξιωματικό ηταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους,περιττό να πούμε ότι το 90% εχει πλήρη άγνοια αληθινής ιστορίας και περί ναζι (αυτή η λέξη δεν υπήρχε πουθενά στην Γερμανία οι κομμουνιστες τους έλεγαν έτσι από το Nationalsozialismus) ούτε περί δεύτερο παγκοσμίου πόλεμου και ας έχουν περάσει μόλις 80 χρονιά,έχουν ως δεδομένη την η μαρξιστική προπαγάνδα και την ιστορια που την έγραψαν όπως ήθελαν ενα άλλο πράγμα που δεν γνωρίζουν οι μάζες και δεν διδάσκουν καν στα σχολεία για ευνοήτους λογούς, ειναι οτι οι "κακοί Γερμανοί" οχι μονο βοήθησαν την Ελλάδα στην επανάσταση του 1821, αλλα ίδρυσαν και τα πρώτα σχολεια στην Ελλαδα, αυτά κανένας αριστερός "ιστορικός" δεν τολμάει να τα πει ! πως θα λέμε μετά για "βάρβαρους ναζι"? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications