ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!
ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

Με την χαρακτηριστική «σοσιαλιστική» αυθάδεια, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης, υποστήριξε στη δίκη του συντρόφου του Άκη Τσοχατζόπουλου πως το ελικόπτερο στα Ίμια κατέπεσε διότι πετούσε πολλές ώρες!

Με απλά λόγια, ο άνθρωπος που κυβέρνησε επί οκταετία την Ελλάδα σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τα γεγονότα των Ιμίων, την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, την κλοπή του Χρηματιστηρίου, την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ και τις αναθέσεις έργων για τα επαίσχυντα Olympic Games του 2004, επιχείρησε να καλύψει την διαφθορά της κυβερνήσεώς του στα εξοπλιστικά, με μια δήλωση η οποία επί της ουσίας συνιστά Ύβρη στη Μνήμη των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού:

«Θυμάστε πως πριν πάρω ψήφο εμπιστοσύνης δεν είχαμε τα μέσα να αναχαιτίσουμε την υπόθεση των Ιμίων και έπεσε το ελικόπτερο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα παιδιά αυτά γιατί πετούσε παραπάνω από ότι έπρεπε»!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού συν τοις άλλοις, ανατρέπει κατά τρόπο εντυπωσιακό την κατάπτυστη θέση που είχε λάβει ο κατά την περίοδο εκείνη υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης, ο οποίος είχε αποδώσει την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου σε vertigo του πληρώματος! Κρύβουν την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό παρουσιάζοντας ο καθένας την εκδοχή του, προκειμένου να συγκαλυφθεί η εθνική προδοσία που συντελέστηκε στα Ίμια το 1996.

Πολύ περισσότερο όμως, δεν δείχνουν κανένα δισταγμό στο να ασελγούν στη Μνήμη Ηρώων που έπεσαν για την Πατρίδα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν ανέδειξε το θέμα. Επιπλέον, κανένας «εθνικά ευαίσθητος» πολιτικάντης δεν θίχτηκε από τα λεγόμενα Σημίτη. Η Χρυσή Αυγή όμως, αισθάνεται ηθικά δικαιωμένη από το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ζωντανή η Μνήμη των Ηρώων Γιαλοψού, Καραθανάση, Βλαχάκου και προπαντός, στέκεται αμετακίνητη στη θέση ότι τα γεγονότα των Ιμίων συνιστούν ανεπιφύλακτα εθνική προδοσία, για την οποία οι ένοχοι θα έρθει η μέρα που θα λογοδοτήσουν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications