Σταματήστε να κρύβετε τους εξωγήινους!!!!!!τουλάχιστον τέσσερα είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη Γη!
Σταματήστε να κρύβετε τους εξωγήινους

Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer σε συνέντευξη του ισχυρίστηκε ότι όλες οι χώρες κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της Γης. «Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι' αυτούς», υποστηρίζει ο πρώην υπουργός,ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 έως το 1967.

Ο Paul Hellyer, 91 ετών σήμερα, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνωμοσίας που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για διαστημόπλοια (UFO) και πώς τουλάχιστον τέσσερα είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη Γη.

​Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει "τα έγγραφα" στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω»

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει "τα έγγραφα" στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω.Το κοινό θα πει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,"κύριε πρόεδρε ή κύριε Πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας"».

«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια»
Ο πρώην υπουργός Άμυνας – που ξεκίνησε να αναφέρεται στην ύπαρξη εξωγήινων το 2005 – δήλωσε ότι «επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια». Στο παρελθόν έχει δηλώσει και στο Russia Today πως «οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας στη Γη», και ότι «μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς και θα μπορούσε να τους προσπεράσουμε στον δρόμο και δεν θα το καταλαβαίναμε».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «Ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο να πολεμάμε ο ένας τον άλλον, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε στρατιωτικές δαπάνες και πολύ λίγα για τη διατροφή των φτωχών και τη φροντίδα σε άστεγους και αρρώστους». «Έχουμε μια μακρά ιστορία στον τομέα των UFO και φυσικά, από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα, αυξήθηκε η δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες», συμπλήρωσε.

Οι ισχυρισμοί του γίνονται μετά από πλάνα που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα να δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα UFO να το μεταφέρουν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στην έρημο της Νεβάντα. Το φορτηγό το συνόδευε όχημα της αστυνομίας. Λόγω του σχήματος του αντικειμένου και της απόστασης από την περίφημη Περιοχή 51 πολλοί είναι αυτοί που έθεσαν το ερώτημα, αν το μυστήριο αντικείμενο είναι UFΟ. Μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το θέμα είναι τουλάχιστον «ύποπτο», καθώς τόσο μεγάλα φορτία συνηθίζεται να μεταφέρονται εργάσιμες ώρες και όχι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν πως δεν πρόκειται για UFO, αλλά για ένα μη επανδρωμένο, Β-2 stealth drone…

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Δείτε τι έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρώην υπουργός:

Αξιωματικοί των ΗΠΑ σπάνε τη σιωπή τους για τα ΑΤΙΑ
Ο Καναδός πρώην υπουργός δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Υπενθυμίζεται ότι 7 πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ οι οποίοι έγιναν μάρτυρες εμφάνισης ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ τις δεκαετίες 60, 70 και 80, συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για τα ΑΤΙΑ.

Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την οποία μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.
Οι αξιωματικοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους πως οι εμφανίσεις των ιπτάμενων δίσκων στις συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ενδιαφέρονται για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.

Από το 2005 ο Hellyer έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του τα εξής:
-«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας».
-«Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους».
-«Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.Μεταξύ αυτών είναι οι "Tall Whites" που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι "Short Grey's" που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και οι "Nordic Blondes"».

-«Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί».
-«Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα».
-«Οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar». Πώς αναπαράγουν την είδηση τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης:

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε ζητήσει βοήθεια από τους Σοβιετικούς για τους εξωγήινους!
Ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος στις ΗΠΑ από το 1981 μέχρι και το 1989, φαίνεται ότι είχε επηρεαστεί πολύ από το επάγγελμα του ηθοποιού και από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας David Clarke στο βιβλίο του «How UFOs conquered the world».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα έτσι μόνο θα μπορούσε να εξηγηθεί η εμμονή του για εισβολή από τους εξωγήινους στη Γη, που τον οδήγησε μάλιστα να ζητήσει την βοήθεια του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Το βιβλίο του Clarke πρόκειται να κυκλοφορήσει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τον επόμενο μήνα.
Όπως αναφέρεται στις σελίδες, οι φόβοι του Ρίγκαν ότι ο πλανήτης μας κινδυνεύει από εισβολή των εξωγήινων τον οδήγησαν στο πλαίσιο συνόδου κορυφής στη Γενεύη το 1985 να ζητήσει την βοήθεια του τότε ισχυρού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Γκορμπατσόφ αρχικά ένιωσε αμηχανία και στη συνέχεια φρόντισε με ευγένεια να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.

Παράλληλα στο βιβλίο του Clarke, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν είχε καλέσει το 1982 στον Λευκό Οίκο ανώτατους δικαστές, αστροναύτες και άλλους επιφανείς Αμερικανούς για να δουν σε ιδιωτική προβολή την ταινία του Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου», που αναφερόταν στους εξωγήινους ως φιλικά προς τους ανθρώπους όντα. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος ανέφερε προς το κοινό του ότι: «Κάποιοι σε αυτή την αίθουσα γνωρίζουν ότι τα πάντα σε αυτή την ταινία είναι αλήθεια»!

Ο τότε αναπληρωτής σύμβουλος ασφαλείας στον Λευκό Οίκο, Colin Powell, είχε αναφέρει ότι ο Ρίγκαν σε επίσκεψή του σε σχολείο στο Μέριλαντ είχε υποστηρίξει στους μαθητές την ύπαρξη εξωγήινων και ο ίδιος αρκετές φορές είχε αναγκαστεί να διαγράψει από ομιλίες του προέδρου αναφορές σε εξωγήινους.

Επίσης στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε δεχθεί μεγάλη επιρροή από την ταινία του 1951 «The Day The Earth Stood Still», στην οποία μια διαπλανητική ειρηνευτική αποστολή καταφθάνει στη Γη και χρησιμοποιεί ένα γιγάντιο ρομπότ για να βοηθήσει τις αντιμαχόμενες πυρηνικές δυνάμεις να δώσουν τέλος στις διαφορές τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications