Πρώην υπουργός Άμυνας Καναδά: Υπάρχουν 80 είδη εξωγήινων - Πώς τους κρύβουν οι κυβερνήσεις! (Βίντεο)
Πρώην υπουργός Άμυνας Καναδά: Υπάρχουν 80 είδη εξωγήινων - Πώς τους κρύβουν οι κυβερνήσεις! (Φωτογραφίες&Βίντεο)

Ατράνταχτες αποδείξεις για… την ύπαρξη εξωγήινων διατείνεται πως έχει ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, μιλώντας στο Πανεπιστήμιου του Κάλγκαρι, στο Disclosure Canada Tour, ο κ. Hellyer κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και UFO.

«Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν θα τα αγγίξει. Το κοινό, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα πει “πρόεδρε ή πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και τη θέλουμε τώρα διότι επηρεάζει τις ζωές μας”», ανέφερε ο κ. Hellyer, 91 ετών πλέον, που διετέλεσε Υπουργός Άμυνας του Καναδά από το 1963 έως το 1967.

Ο Hellyer δεν τα λέει τώρα αυτά, αλλά από το 2005. Εχει ισχυριστεί ότι:

Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας.
Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους.

Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.
Μεταξύ αυτών είναι οι «Tall Whites» που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι «Short Grey's» που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και οι «Nordic Blondes».

Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί.
Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα.

Είναι πολύ φοβισμένοι ότι ίσως να είμαστε τόσο ανόητοι που να θελήσουμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοια όπλα ξανά. Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους! . Δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον εξωγήινο, αλλά έχει δει UFO κοντά στο σπίτι του στο Lake Muskoka.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications