Ρίγκαν προς Γκορμπατσόφ: Θα μας ενώσουν οι εξωγήινοι! (Βίντεο)
Ρίγκαν προς Γκορμπατσόφ: Θα μας ενώσουν οι εξωγήινοι! (Βίντεο)

Πολλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι «εξωγήινοι» μας επισκέπτονται από τις απαρχές της ανθρωπότητας μέχρι και σήμερα, ενώ άλλοι κάνοντας ένα βήμα παραπάνω δηλώνουν πεπεισμένοι ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις του πλανήτη ελέγχονται από αυτούς.

Από τους λίγους πολιτικούς αλλά και οργανισμούς που γνωρίζουν την κάποια πράγματα παραπάνω, κάνουν αγώνα για να «εξαλείψουν» όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη των «εξωγήινων» στον πλανήτη μας.

Λάδι στη φωτιά έχουν ρίξει και μερικοί από τους μεγάλους πολιτικούς του πλανήτη, με τελευταίο των πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όταν σε μια εκπληκτική δήλωσή του, κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να πει στον κόσμο την αλήθεια για τους εξωγήινους, προσθέτοντας πως αν οι ΗΠΑ αρνηθούν να το πράξουν, θα το κάνει η Ρωσία! Η δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού έγινε στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2013.

Η πιο γνωστή όμως δήλωση παραδοχής «εξωγήινης» επίσκεψης στον πλανήτη μας, έρχεται από την δεκαετία του 1980 και είναι αυτή του Αμερικανού προέδρου Ρέιγκαν στην 42η γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 1987 όταν είπε:

(..Όσον αφορά τους ανταγωνισμούς μας ..σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανίζονταν αν έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία γενική απειλή προερχόμενη από όντα άλλων κόσμων. Κι’εγώ σας ερωτώ, μήπως υπάρχει ήδη ανάμεσα μας κάποια εξωγήινη δύναμη;). Ο Ρέιγκαν είχε αποκαλύψει πως στη διάσκεψη της Γενεύης είχε ζητήσει από τον Γκορμπατσόφ να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και την αμερικανοσοβιετικής συμφιλίωσης που θα προκαλούσε.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη δημόσια δήλωση του

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications