Μεντβέντεφ:Οι εξωγήινοι είναι εδώ! οι Ρώσοι μιλάνε ανοιχτά! για την μεγαλύτερη απόκρυψη στην ιστορία! video

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον το δεξί χέρι του Πουτιν,πρόεδρο κι αργότερα πρωθυπουργό Μεντβεντεφ να άπαντα σε μια δημοσιογράφο για το αν υπάρχουν εξωγήινοι.

Η απάντηση του ειναι πολύ προσεκτική και μιλά για ξένους(strangers) αλλα και για "control of aliens"."Alien" δεν σημαίνει εξωγήινος,οπως νομίζουν οι περισσότεροι,αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση "αλλοδαπό είδος" το οποίο δεν χρειάζεται να ειναι απαραίτητα εξωγήινο οπως το εχουν στο μυαλό τους οι πιο πολλοί (το οτι φτιάχνουν ταινίες με εξωγήινη εισβολή και πόλεμο, με ανθρωποκεντρικό τρόπο το κάνουν εσκεμμένα ) ........Όταν το βίντεο διέρρευσε αναγκάστηκαν να το χλευάσουν για να μην πάρει έκταση.

Όπως θα δείτε όμως το ύφος της δημοσιογράφου ειναι χαμογελαστό σε αντίθεση με αυτό του Μεντβεντεφ που ειναι σοβαρό. Επίσης όταν μιλά για την ταινία "Μen in black" υπονοεί την ρωσική η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την αμερικανιά που έχουν δει οι περισσότεροι. Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια. Και ξέρω γιατι το είπε αυτο: Οι εξωγήινοι είναι εδώ!! οχι μονο ειναι εδω, αλλα εχουν προκαλέσει πολλά γεγονότα σε όλη την ιστορία ! (τραγικά γεγονότα)αλλα δεν νομίζω να μπορούν πολλοί να αντέξουν την αλήθεια , άλλοι πιστεύουν οτι είναι κάπου κρυμμένοι!.....Το πόσοι ζουν αναμεσα μας δεν μπορώ να πω ούτε εγω οπως λεει γιατι θα πάθουν πανικό πολλοί!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

την 1η Απριλιου τα ειπε αυτα και σεις τα πιστεψατε τα μυαλα σας και ενα ευρω!

Ανώνυμοςείπε...

Χαχα κάνει πλάκα. Δεν βλέπετε τη δημοσιογράφο που έχει ξεραθεί στο γέλιο?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications