Η εφαρμογή που θα εξαφανίσει τα εξευτελιστικά post σου στα social media
Η εφαρμογή που θα εξαφανίσει τα εξευτελιστικά post σου στα social media

Αν σου προκαλούν ανησυχία παλιότερες αναρτήσεις στο Facebook, το Twitter και το Instagram, μάθε πώς μπορείς να απαλλαγείς γρήγορα και δια παντός από όλα τα ντροπιαστικά post

Τα χρόνια περνούν και μαζί με τις εμπειρίες συσσωρεύονται στους λογαριασμούς σου στο Facebook, το Instagram και το Twitter εκατοντάδες post.Μήπως ανάμεσά τους υπάρχουν φωτογραφίες, σχόλια ή κοινοποιήσεις που σε εξέφραζαν κάποτε αλλά σήμερα σε στοιχειώνουν; Μην ανησυχείς, υπάρχει πλέον μια εφαρμογή που μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα προφίλ σου και να απαλλαγείς μια για πάντα από όλα τα ντροπιαστικά post.

Πόσο μάλλον αν έχεις καταλάβει ότι το αφεντικό σου έχει μια τάση να ψαχουλεύει τους λογαριασμούς σου. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την απόλυση.

Το Clear είναι φτιαγμένο για σένα. Πώς λειτουργεί; Συνδέεται με τους λογαριασμούς σου σε Facebook, Twitter και Instagram και αναλύει το ιστορικό σου εντοπίζοντας τις αναρτήσεις με πιθανώς ανάρμοστο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από αλγόριθμους και το υπερ-κομπιούτερ Watson της IBM.

Ποιος την σχεδίασε; Ο παθών Ethan Czahor, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση, μόλις 48 ώρες αφού ανέλαβε σύμβουλος τεχνολογίας του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα και αδελφού του πρώην προέδρου τω ΗΠΑ, Jeb Bush, διότι το Buzz Feed ανακάλυψε ανάρμοστα tweet που είχε κάνει το 2009 και τον κρέμασε χωρίς δισταγμό "στα μανταλάκια".

Στα εν λόγω tweet ο Czahor χαρακτήριζε τις γυναίκες τσούλες και παραπονιόταν επειδή κάποιοι ομοφυλόφιλοι τον γλυκοκοίταζαν στο γυμναστήριο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications