Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και αυτοκτόνησε!!! πολλά θρίλερ έβλεπε!!
Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα εισαγγελείς της Πενσιλβάνια.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία του ζευγαριού μετά από κλήση που πραγματοποίησε στην άμεση δράση ο 14χρονος γιος τους. Το αγόρι έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του και γυρίζοντας στο σπίτι του αντίκρισε την αιματηρή σκηνή.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμα, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπελμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας». Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό».

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη το έγκλημα. Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications