Αυτή είναι η παρουσιάστρια που της έκοψαν τα φρένα
poia-einai-h-parousiastria

Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση πως γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, το χτύπημα ήταν καλά οργανωμένο και οι δράστες προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz, πρόκειται για παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, που προσφάτως πήρε διαζύγιο όμως τον τελευταίο καιρό δηλώνει ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο.

Τα κομμένα φρένα και ο σύντροφος φύλακας- άγγελος
Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι υπήρχε κάποια βλάβη στα φρένα, ωστόσο, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν κόψει το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό.

Αμέσως μετά τη διαπίστωση περί δολιοφθοράς κλήθηκαν ειδικοί πραγματογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι, ενώ, οι εκθέσεις και των τριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι βλάβη ή χτύπημα, αλλά καθαρή περίπτωση δολιοφθοράς με στόχο να συμβεί ατύχημα.

Οι πραγματογνώμονες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δράστες έκοψαν το σωληνάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί πως υπάρχει πρόβλημα στο αυτοκίνητο παρά μόνο όταν το όχημα ανέπτυσσε ταχύτητα να φανεί ότι ξέμενε από υγρά στα φρένα και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.

Τη στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται τα φρένα άρχισαν να μην υπακούν. Στο τιμόνι, πάντως, βρισκόταν ο σύντροφός της, ο οποίος μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να αποσοβήσει το μοιραίο.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η αρμόδια εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η Ασφάλεια Πειραιά διεξάγει έρευνα.

Επιπλέον η οικογένεια της συναδέλφου ζήτησε την βοήθεια και του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.
Φαίνεται ότι στην περίεργη αυτή υπόθεση υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και σε σχέση με τα social media. Ο Εισαγγελέας Πειραιά έχει ενημερώσει ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον διοικητή της Μανώλη Σφακιανάκη και σύντομα πρόκειται να διαβιβάσει την δικογραφία που σχηματίστηκε, προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι λογαριασμοί που διατηρούσε η παρουσιάστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν απειλητικά μηνύματα.

Η ΕΛΑΣ, πάντως, δείχνει να προβληματίζεται από το γεγονός ότι οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν την ενέργεια να φανεί σαν ατύχημα, καθώς, αυτή είναι μαφιόζικη πρακτική που χρησιμοποιούν κυρίως άνθρωποι της νύχτας και μπράβοι. πηγή www.ereportaz.gr(ΥΓ,Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν! ποια ειναι ! αφου δεν λένε το όνομα της δεν μπορούμε να το πούμε εμείς, δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν μήνυση! αν ήταν κανένας την χ.α θα το έλεγαν όλοι οι άλλοι έχουν προστασία! ανωνυμίας! !!!, το μυστικό του κράτους!!!!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications