16χρονη βρήκε τεράστιο φίδι στο μπάνιο του σπιτιού
16χρονη βρήκε τεράστιο φίδι στο μπάνιο του σπιτιού

Στο Manchester στην Αγγλία, ένα νεαρό κορίτσι 16 χρονών είχε μία όχι και τόσο ευχάριστη συνάντηση με ένα τεράστιο φίδι Albino.

Το φίδι κάθεται στο καλοριφέρ

Το φίδι κάθεται στο καλοριφέρ

Το φίδι αφού μπήκε στο σπίτι της οικογένειας, είπε να κάνει μία βόλτα από το μπάνιο και μάλλον θέλησε να γευθεί λίγο από την ζεστασιά του καλοριφέρ, καθώς ο επιτήδειος επισκέπτης βρέθηκε να κάθεται στο σώμα θέρμανσης.

Η 16χρονη Hanna Brierley μπαίνοντας στο μπάνιο αντίκρισε το φίδι. Αρχικά σκέφτηκε πως πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ενώ λίγο αργότερα και σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στη μητέρα της η οποία βρισκόταν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και της είπε τι συνέβη.

Το φίδι μεταφέρθηκε σε σύλλογο περίθαλψης άγριων ζώων

Η μητέρα του κοριτσιού, πήρε κατευθείαν την πυροσβεστική τηλέφωνο, ενώ όπως λέει η ίδια, πάγωσε όταν το είδε να κάθεται επάνω στο χαλάκι, το οποίο βρισκόταν κρεμασμένο στο καλοριφέρ για να στεγνώσει.

"Η Hannah ήταν ήρεμη στην αρχή. Δεν αντέχει ούτε καν τις αράχνες αλλά δεν πιστεύω πως πίστεψε ότι είναι αληθινό. Ένιωσα λίγο χαζή που πληκτρολόγησα το 999 αλλά δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα γιατί δεν ήξερα πως μπήκε μέσα. Ήταν σαν να βγήκε από ταινία. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω"

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Rochdale και ντετέκτιβ, προσφέρθηκε να βοηθήσει καθώς ο ίδιος είχε εμπειρία με τα φίδια. Αφού λοιπόν το έπιασε, το μετέφερε σε σύλλογο για την περίθαλψη άγριων ζώων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications