Θρήνος στην Ελληνική show biz – Ο αιφνίδιος χαμός του κορυφαίου μουσικού.

Θρήνος στην Ελληνική show biz – Ο αιφνίδιος χαμός του κορυφαίου μουσικού.
Λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μανώλη Τζιράκη

εδώ και λίγα λεπτά το γύρο από στόμα σε στόμα κάνει ο…
αιφνίδιος χαμός του Χάρη Καλούδη…

Ενός κορυφαίου μουσικού, ένα από τα καλύτερα μπουζούκια, για πολλά χρόνια στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή, του Σταμάτη Γονίδη και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών. Από τους μεγαλύτερους συνθέτες που άφησε προίκα πολλά τραγούδια.

Ο Χάρης Καλούδης σύμφωνα φέρεται να «έφυγε» χτες το βράδυ στον ύπνο του… Πριν απο ένα χρόνο είχε περάσει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο από όπου βγήκε νικητής.

Ο Χάρης Καλούδης υπήρξε και ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της Ελένης Μενεγάκη, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο ξεκίνημα της καριέρας της, ζούσαν μαζί στο διαμέρισμά της στο Ελληνικό…

ΥΓ,παράπονα στο tromaktiko! αλλα ξέχασα!! εκεί δεν μιλάει κάνεις και σε τέτοιες σελίδες! με τέτοια έγιναν μεγάλες τόσα χρονιά!εδώ σας λέμε καμιά αλήθεια και πρέπει να προσέχουμε μην θίξουμε αριστερούς δεξιούς πάνω κάτω και πλαγίως!και αυτά που σας έμαθαν στα σχολειά!κτλ και μας βρίζουν ! αυτοί είστε! ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ!!

το alexa δείχνει οτι οι Έλληνες ειναι ηλίθιοι πάντως! καλά να σας δουλέψουν μια φορά ! αλλα οπως δείχνει μάλλον σας αρέσει το δούλεμα κάθε μέρα!! αυτά βλέπουν και οι πολίτικοι και όχι μόνο!!γιαυτό μας δουλεύει όλος ο κόσμος!οι Αμερικάνοι θα γελάνε! αφου σταμάτησαν το ψεκασμό! δείτε αποκλειστική φώτο που εξασφαλίσαμε απο το λευκό οίκο!!!αντί να διαβάζουν σοβαρές σελίδες που δεν τους δουλεύουν και σοβαρά θέματα!να ξυπνήσουν, πάνε οπού τους κοροϊδεύουν επί χρονιά!!!!η αλήθεια πονάει ε; το ψέμα πολλοί αγάπησαν την αλήθεια ουδείς!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications