Τόση βλακεία δεν μπορείς να την αντέχεις! το υλικό που έχει στα χέρια του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα προκαλέσει διεθνή αναταραχή!

Το υλικό που έχει στα χέρια του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα προκαλέσει διεθνή αναταραχή!
Οι Γερμανοί είχαν παραλλαγές ήδη όταν οι Αμερικάνοι έφτιαξαν μετα απο 20 χρονιά! volkswagen αυτοκίνητα για το λαό! Ο κινητήρας αντι-βαρύτητας ήταν ένα "δώρο" για να κάνει τεράστιο άλμα η ανθρωπότητα, έτσι ώστε ενέργεια θα είναι άφθονη και οι πόλεμοι θα ήταν περιττοί
Η Ελλάδα έχει στα χέρια της 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ που τεκμηριώνουν τις γερμανικές θηριωδίες. Η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού αγόρασε από την υπηρεσία Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ (US National Archives & Records Administration έγκυρη!) έναντι 11.084 δολλαρίων (για τέτοια και για πλύση εγκεφάλου πάντα υπάρχουν λεφτά! αα και για λαθρο!)πολύτιμο υλικό πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η χώρα μας για να αποδείξει τις γερμανικές θηριωδίες!!Αμερικάνοι ζούσαν στην Ελλάδα τότε;

Αφορά 162 μικροφίλμ που είχε στην κατοχή της η αμερικανική υπηρεσία αρχείων, καθένα από τα οποία περιέχει 500 με 3000 σελίδες εγγράφων από τον Γερμανικό Στρατό.Οι Γερμανοί συνήθιζαν να κρατούν ημερολόγιο με όλες τις κινήσεις και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουμε, έχουν καταγραφεί παράνομες αρχαιολογικές ανασκαφές, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, βεβηλώσεις ιστορικών μνημείων, καταστροφές των υποδομών όπως αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, γεφύρια, ακόμα και σπίτια,!!!! υποστήριξε στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα έγγραφα όλα είναι σε γερμανική «καθαρεύουσα» κάτι που φανερώνει την αξιοπιστία τους και το επίσημο του χαρακτήρα τους, καθώς είναι σαφές πως αποτελούσαν επίσημα κρατικά έγγραφα!!.

Ήδη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης ειδικών επιστημόνων που θα επεξεργαστούν (εντάξει να το μαγειρέψουν οπως θέλουν !) το πολύτιμο αυτό αρχείο και θα τεκμηριώσουν με στοιχεία τις ελληνικές αιτιάσεις για αποζημίωση.Τα γερμανικά αρχεία θα είναι ανοιχτά σε όλες τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες, στα πανεπιστήμια, τους φοιτητές, τα σχολεία αλλά και σε κάθε πολίτη!!!(εγώ θέλω original! σωθήκαμε τώρα!εδώ δεν βγάζουν αυτά που λένε εδώ ! αν ειναι σαν αυτά που τους μαθαίνουν στα σχολειά άστο!), υποστήριξε ο κ. Ήσυχος.
ολα και ολα να ημαστε αντικειμενικοί να βγάλατε και αυτά!13 Δεκεμβρίου 1943: Επιχείρηση Καλάβρυτα - Πως οι κομμουνιστές (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ ) προκάλεσαν και πέτυχαν την γερμανική θηριωδία

Το Βερολίνο οπως το είχαν κάνει μετα το πόλεμο, η εγώ είμαι πολύ έξυπνος η ο κόσμος ηλίθιος που πιστεύει αυτό το θέατρο που παίζουν όλοι μαζί!

Είμαι ναζι Γερμανοτσολιας φιλογερμανος! τα γράφω εγώ για εσάς! είμαι απο άλλο πλανήτη μάλλον! δεν ανήκω σε αυτό τον πλανήτη! συγνώμη έχει ακούσει κάνεις εν καιρό πόλεμου να ζητάει κανένα κράτος λεφτά για αυτά που του έκαναν; αν ειναι να ζητήσουν κάποιοι ειναι οι Γερμανοί απο Ρώσους και Αμερική και όχι μόνο!
Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια!!!
Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! ,αφήστε την Γερμανία, γιατι τους έχουν μάθει οποιος λέει αλήθειες ειναι ναζι!

Υπάρχει κανένας σοβαρός σε αυτό το κράτος υπό κατοχή να μου εξήγησει πως ειναι δυνατόν να μιλάνε για ( καταστροφές των υποδομών όπως αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, γεφύρια, ακόμα και σπίτια,!) αν ειναι ετσι τότε όλες οι χώρες που έχει γίνει πόλεμος πρέπει να ζητούν λεφτά για καταστροφές που έπαθαν ! πρώτοι και καλύτεροι για εγκλήματα πόλεμου οι Αμερικάνοι και έχουν κάνει τόσες εισβολές σε άλλες χώρες!

Το Βιετνάμ και μόνο να βάλεις πρέπει να δώσει τρις η Αμερική για αυτά που έκανε!Ο απόηχος του πολέμου στο Βιετνάμ
Μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η χώρα, εξακολουθεί να πληρώνει το βαρύ τίμημα του Agent Orange που εχθρικά αεροπλάνα έριξαν στο δάσος και θα επηρεάσει πολλούς ανθρώπους και με αποτελέσματά στους απογόνους. Χιλιάδες παιδιά πληρώνουν τώρα για έναν πόλεμο που έληξε πολλά χρόνια πριν γεννηθούν. στην Χιροσιμα;

Μιλάμε για μεγάλο σόου!! έχουν στήσει ένα θέατρο και παίζουν όλοι! έχουν βάλει και το πιόνι την Μέρκελ στο κόλπο! αν δεν το ξέρετε το Γερμανικό έθνος δεν υπάρχει πια του τότε!βλέπε πιο πάνω τον λόγο! ειναι απόγονοι Ρώσων Αμερικάνων ! οι πιο πολλοί αντρες σκοτώθηκαν η τους εκτέλεσαν μετα! σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!(μόνο για γερμανικά σας έμαθαν;)
όσοι δεν πρόλαβαν να φύγουν η άρια φυλή vril την κοπάνησε, άλλους τους πήραν για την NASA, !

Η μεγαλη πλάκα ειναι που υπάρχουν χιλιαδες κόσμος που τους πιστεύει! ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ! τοσο πολύ έχουν ρίξει την νοημοσύνη του νεοέλληνα σημερα; και γιατι θυμήθηκαν τώρα την καραμέλα με τις αποζημιώσεις;;
για να φτάνουν σε τέτοιο σημείο να παίζουν τέτοιο θέατρο έχει τελείωση η χωρα!! Άντε και τα έδωσε πες! και δεν θα ζητήσουν και άλλες χώρες μετα!γιατι αν δώσει οι Αμερικανοί πρέπει να δώσουν σε όλες τις χώρες που έχουν κάνει εισβολές! στα αλήθεια νομίζει κάνεις οτι θα αλλάξει κατι; οπως τα πακέτα στηρίξεις που τσέπωσαν τράπεζες να φανταστώ; έπαιρναν και 1-2-3-4 μέχρι που του άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ όνομα!, να πάω να αυτοκτονήσω; δεν την αντέχω τόση βλακεία μαζί και του λάου που δεν βλέπει τα αυτονόητα!(εδώ τον έχουν κάνει να πιστεύει οτι στην Ευρώπη κάνει η Μέρκελ κουμάντο!) και του ίδιου του κράτους! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Εβραίοι έλεος !!! λυπηθείτε εμάς που έχουμε ανοσία στην πλύση εγκεφάλου τουλάχιστον !σας το υπογράφω εγώ οι Έλληνες ΤΟ 60-70% δεν ξυπνούν ούτε με ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΒΌΜΒΑ ετσι οπως τους έχετε κάνει!..ΥΓ,
Το Μάτριξ, ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις,οι άνθρωποι αυτοί σε ολόκληρη τη ζωή τους ζουν σε μια πλάνη! Η Γερμανία στο τέλος του πολέμου δεν καταστράφηκε από τους "συμμαχικούς" βομβαρδισμούς; Σε έναν πόλεμο όλα επιτρέπονται. Η Γερμανία ήδη πλήρωσε πολλά με την ήττα της. Αυτή την καραμέλα των δήθεν αποζημιώσεων θα πάψετε να την πιπιλίζετε. Αλλά δεν θα σας βγει. Όλα τα ΔΙΕΘΝΗ (και όχι εθνικά) δικαστήρια σε ανάλογες περιπτώσεις δικαιώνουν τη Γερμανία.

Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2)Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης.αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση,επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενόςΣΦΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥΑυτοί οι οποίοι σήμερα μιλούν για Δημοκρατία ξέχασαν το κακό που προκάλεσαν οι όμοιοι τους στον ελληνισμό;
Στην προσπάθεια του το ΚΚΕ να εξοντώσει κάθε ένοπλη αντιστασιακή ομάδα εκτός του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δολοφόνησε τον ήρωα βενιζελικό συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό και τριακόσιους από τους άντρες του, του 5-42 Συντάγματος Ευζώνων. Οι άντρες του Ψαρρού βασανίστηκαν άγρια πριν σφαγιαστούν. Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα κυρίως στο Κλήμα Δωρίδας, αλλά και στο Δρακοκάρκαρο Παρνασσού.

παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί. Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild,Όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν. George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας (ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΕ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΑ, NAZI KAI ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΖΙ!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications