Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος… παρενοχλεί νεαρές!Διάλογοι - σοκ στο facebook: Τον κατήγγειλε όμορφη Πατρινή και παρενέβη και ο φίλος της
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος… παρενοχλεί νεαρές!Διάλογοι - σοκ στο facebook: Τον κατήγγειλε όμορφη Πατρινή και παρενέβη και ο φίλος της

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Την ώρα που συζητιέται έντονα σε όλη τη χώρα η θεωρία του ψυχολογικού εκβιασμού (bulling) έχουμε και τα κρούσματα παρενόχλησης μέσω facebook που λαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις.

Και στο παρών ρεπορτάζ του «Κ» αποκαλύπτεται μία ωμή παρενόχληση νεαρής από πολύ μεγαλύτερό της άνδρα ο οποίος μάλιστα δεν είναι ένας οποιοσδήποτε τυχαίος Πατρινός, αλλά κάποιος που είχε ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος! Και μάλιστα η ηλικία του προσδιορίζεται σε άνω των 50 με 55! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη.

Ο εν λόγω κύριος διατηρεί προφίλ στο facebook αλλά προφανώς όχι μόνο για να παρακολουθεί τις απόψεις άλλων Πατρινών και τα τεκταινόμενα, αλλά για να κάνει γνωριμίες με... κοριτσάκια! Στην επίμαχη περίπτωση, μία νεαρή που ούτε καν είχε δεχθεί το αίτημα φιλίας του στο facebook άρχισε να δέχεται από αυτόν μηνύματα στο inbox της, με σαφές υπονοούμενο. Στην αρχή της έστειλε μήνυμα με πολλά θαυμαστικά, κάτι σαν κι αυτό δηλαδή: «!!!!!!!!!!!!!!».

Εκείνη δεν του απάντησε. Μετά από λίγα λεπτά της έστειλε κι ένα... σκυλάκι που στέλνει φιλάκι και μια κόκκινη καρδούλα ζωγραφισμένη από πάνω του! Η νεαρή, πάλι δεν του απάντησε. Και εκείνος συνέχισε στέλνοντάς της μία ακόμα ζωγραφιά και συγκεκριμένα ένα άλλο σκυλάκι που... δαγκώνει μια καρδιά! Τότε η νεαρή απάντησε γράφοντας όμως μία και μόνη λέξη: «Ενοχλούμαι». Αλλά ο γνωστός Πατρινός επέμεινε απαντώντας της: «οκ χαχαχα. Γιατί όμως;». «Γιατί δεν μ αρέσει να επικοινωνώ με ηλικίες που πλησιάζουν την ηλικία του πατέρα μου!», του απάντησε ξεκάθαρα το νεαρό κορίτσι. Αλλά η παρενόχληση άρχισε πλέον να γίνεται ακόμα πιο χειροπιαστή, κάτι που θα καταλάβετε μόλις διαβάσετε αναλυτικά όλο τον διάλογο που ακολούθησε:

ΑΝΔΡΑΣ: «Πιστεύω ότι κάπως υπερβάλεις αλλά οκ, εδώ εγώ μόνο μιλάω, γνωρίζω άτομα, φίλους, φίλες. Δεν ψάχνω κάτι ερωτικό, οπότε εντός ορίων βέβαια, μιλάω με όλους. Οκ».ΚΟΡΙΤΣΙ: ¨Εγώ με το μικρό μου το μυαλό, στέλνοντας κάποιος της ηλικίας σας (όπως ανέφερα παραπάνω) καρδούλες και φιλάκια, χωρίς καν να είμαστε φίλοι στο facebook, δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση φιλικό».

ΑΝΔΡΑΣ: «Σιγααα καλέ εσύ. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Κομπλιμέντο και φυσικό φλερτ σε μια υπέροχη γλυκιά παρουσία που είσαι!!!!!».ΚΟΡΙΤΣΙ: «Άρα έχω δίκιο! Καλημέρα «μπαμπά»!».Και αντί ο συγκεκριμένος να λήξει, έστω, εκεί τον διάλογο προσπαθεί να συνεχίσει, στέλνοντας:ΑΝΔΡΑΣ: «Μπαμπά χαχαχα. Πόσο λες είμαι, να δω μάτι;

Χαχα».ΚΟΡΙΤΣΙ: «Επίσης, έχω αγόρι! Και ξαναλέω, μην με ενοχλείται. Δεν υπάρχει λόγος διαλόγου από εδώ και πέρα. Τέλος».ΑΝΔΡΑΣ: «επίθεση σκληρούλα απόλυτη αυτό». Και ενώ εκείνη δεν του ξαναπαντά, ο ίδιος συνεχίζει κι άλλο μήνυμα γράφοντας: «οκ, πόσο είσαι;».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ:«Θες να σου πω την ηλικία της, από κοντά...;»Το γεγονός ότι συνέχισε να της στέλνει μηνύματα την έκανε να το μοιραστεί με τον φίλο της ο οποίος αποφάσισε να παρέμβει ο ίδιος για να λύσει μια για πάντα το θέμα. Έτσι λοιπόν, εντόπισε το προφίλ του εν λόγω στο facebook και του έστειλε εκείνος ένα μήνυμα, γράφοντάς του:

«Λοιπόν παππού, άκου. Πρώτα να καταφέρεις να σου κάνει «κούκου». Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα σε πολύ μικρότερές σου. Είμαι το αγόρι της Α. θες να σου πω την ηλικία της από κοντά; Άντε πρωί πρωί με τους ανώμαλους...».

Από εκείνη την ώρα και έπειτα δεν υπήρξε συνέχεια. Το όλο περιστατικό έχει αναστατώσει το νεαρό ζευγάρι και ιδίως την νεαρή. Προς το παρόν δεν έχει δώσει νομική διάσταση στο θέμα, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να πράξουν και αυτό σε περίπτωση που τα ενοχλητικά μηνύματα συνεχιστούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications