Δείτε πόσο νοικιάζει τις βίλες του το ζεύγος Βαρουφάκη και θα πάθετε εγκεφαλικό!
Δείτε πόσο νοικιάζει τις βίλες του το ζεύγος Βαρουφάκη και θα πάθετε εγκεφαλικό!

Σε εποχική ενοικίαση των σπιτιών τους στην Αίγινα και την Ακρόπολη είχαν προχωρήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου, κυρίως όταν έλειπαν στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του υπουργού!!.

Η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είχε προφίλ σε γνωστές ιστοσελίδες ενοικίασης, στις οποίες είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών, ενώ έδινε μέχρι και οδηγίες για τις οικιακές συσκευές.

Για την πατρική της οικία, 175 τ.μ, στην Ακρόπολη, η ίδια αναφέρει ότι «πρόκειται για σπίτι καλλιτέχνη που βρίσκεται στο παλαιότερο και πιο γραφικό κομμάτι της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό και απέναντι από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης».

Το σπίτι της Ακρόπολης διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, μία ευρύχωρη κουζίνα και ο χώρος στην είσοδο και το σαλόνι είναι διακοσμημένος με έργα της κ. Στράτου και σπάνια έπιπλα. Η τιμή της ενοικίασης του δεν ξεπερνούσε τα 174 δολάρια τη βραδιά.

Το εξοχικό στην Αίγινα, που βρίσκεται στην περιοχή «Παγώνι» νοικιαζόταν προς 650 δολάρια ημερησίως. Το σπίτι αποτελείται από επτά ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, ένα μεγάλο σαλόνι κι επίσης μια μεγάλη κουζίνα. Κι εδώ υπάρχει η προσωπική πινελιά με τα έργα της Δανάης Στράτου με την ίδια να προειδοποιεί «Αν σας αρέσουν θαυμάστε τα από απόσταση, αν δεν σας αρέσουν, αγνοήστε τα. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις , μην τα αγγίζετε». Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περιγραφή του σπιτιού δίνονται οδηγίες για το που είναι οι πετσέτες, μέχρι πως λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων.

Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως η ενοικίαση αποτέλεσε το οικονομικό τους διέξοδο γιατί μπορεί να έχουν μια αξιοπρεπή ακίνητη περιουσία η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται σε ρευστό και καταθέσεις.Μετά την υπουργοποίηση του Γιάνη Βαρουφάκη, κανένα από τα δύο σπίτια δεν διατίθενται προς ενοικίαση, αλλά τα σχόλια των επισκεπτών είναι πολύ θετικά, σχετικά με τη διαμονή τους.

athensmagazine.gr

Είχε οικονομικές στενότητες το παιδί!!!! πλούσιοι απο κούνια! και σε ποιους τα νοίκιαζε; σε άλλους πλούσιους κολλητούς εξ Αμερικής ! (όχι θνητούς!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications