Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία  θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια
Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια μετα το τέλος του παγκοσμίου πόλεμου!
Τελικά εκτός απο τεχνολογικά ήταν τουλάχιστον 100 χρονιά μπροστά σε ολα οι Γερμανοί!

Ο Τσόρτσιλ είπε στους Γερμανούς τον Ιανουάριο, 1945, "Εμείς και οι Σύμμαχοι δεν είμαστε τέρατα. Αυτό, τουλάχιστον, μπορώ να πω, εξ ονόματος των Ηνωμένων Εθνών, στη Γερμανία ... Ειρήνη, αν και με βάση την άνευ όρων παράδοση, θα φέρει στη Γερμανία και την Ιαπωνία τεράστια και άμεση ανακούφιση του πόνου και της αγωνίας. Austin Joseph App,λέει ότι οι Σύμμαχοι που δεν ήταν τέρατα,βίασαν περισσότερες ευρωπαϊκές γυναίκες από ό, τι είχαν ποτέ βιαστεί στην παγκόσμια ιστορία του κόσμου.

ΟΙ Γερμανίδες γυναίκες βιάστηκαν από Ρώσους, πολωνούς, γάλλους και απο αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια και στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά τη διάρκεια των απελάσεων, κορίτσια και γυναίκες βιάστηκαν επίσης από τους Τσέχους, τους Σέρβους και τους Σλοβένους.

Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού εκτιμάται ότι βίασαν περίπου 2.000.000 Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια.Ο Norman Naimark γράφει "Οι Ρώσοι στη Γερμανία: Μια Ιστορία της σοβιετικής κατοχής επί Γερμανικό έδαφος 1945-1949. ότι αν και ο ακριβής αριθμός των γυναικών και των κοριτσιών που βιάστηκαν από τα μέλη του Κόκκινου Στρατού κατά τους μήνες που προηγούνται και τα χρόνια μετά την συνθηκολόγηση ποτέ δεν θα είναι γνωστό, οι αριθμοί τους είναι πιθανό σε εκατοντάδες χιλιάδες, πολύ πιθανόν τόσο υψηλό όπως εκτιμούν 2.000.000 θύματα.

Ανατριχιάζει κάνεις (νορμάλ, και όχι τέρας) αν σκεφτεί τι έκαναν οι Ρώσοι στρατιώτες σε κορίτσια σαν αυτά..(φώτο ναζιστική Γερμανία, κορίτσια σε αθλητική ομάδα)

(*την περίοδο εκείνη στην Ελλάδα ήταν οι κομμουνιστές 1945-1949 και έκαναν εθνοκάθαρση, σφαγές πέταμα σε πηγάδια κτλ, οποιος ήταν κατά του κομμουνισμού.)

Πολλά από αυτά τα θύματα βιάστηκαν επανειλημμένα.ο Antony Beevor εκτιμά ότι μέχρι και το ήμισυ των θυμάτων ήταν θύματα ομαδικών βιασμών.ο Naimark δηλώνει ότι τα θύματα είχαν ψυχολογικό τραύμα σε όλη τους την ζωή, και προκάλεσε μαζικό συλλογικό τραύμα στο γερμανικό έθνος.

Ο Naimark καταλήγει: Η κοινωνική ψυχολογία των γυναικών και των ανδρών στη σοβιετική κατοχή σημαδεύτηκε από το έγκλημα του βιασμού από τις πρώτες ημέρες της κατοχής, με την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας το φθινόπωρο του 1949. Γερμανίδες γυναίκες που έμειναν έγκυο μετά τον βιασμό από τους Σοβιετικούς στρατιώτες στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο αρνήθηκαν την άμβλωση για να μην έχουν περαιτέρω ταπείνωση τους για ένα ανεπιθύμητο παιδί.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το βιβλίο του Βερολίνου: Η Πτώση, 1945 από Antony Beevor , περίπου το 90% των γυναικών που είχαν βιαστεί στο Βερολίνο το 1945 είχε αφροδίσια νοσήματα, όπως τα αποτελέσματα αυτών των επακόλουθων βιασμών και 3,7% όλων των παιδιών που γεννήθηκαν στη Γερμανία 1945-1946 είχε Σοβιετικούς πατέρες. Η ιστορία πίσω από αυτό το συγκεκριμένο βιασμό από τα σοβιετικά στρατεύματα θεωρήθηκε ένα θέμα ταμπού μέχρι το 1992.

Η Δύση μπήκε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (τι πρωτότυπο, αφου και σημερα τα ίδια κάνει!) με σκοπό να θέσει τέλος στη φασιστική δικτατορία και την καθιέρωση της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στο γερμανικό λαό!!!(όταν ήταν μια χαρά! βλέπε φώτο!)
. Αυτός ήταν ο σκοπός της Δύση στα βιβλία της ιστορίας. Η πραγματικότητα του 1945 ήταν αρκετά διαφορετική.

Οι νικητές που κατέλαβαν το κατακτημένο έδαφος,δεν είχαν κανένα σεβασμό και αξιοπρέπεια.Η κατοχή της Γερμανίας είχε εξευτελίσει το ανθρωπινό γένος και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως τέρατα.
Όταν, προς το τέλος του πολέμου και μετά από 8 Μάη 1945, οι νικητές απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις αυτό που πραγματικά ξεπερνάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δηλαδή τίποτα. Σκληρά βασανιστήρια φυλακισμένων Γερμανών στρατιωτών, ήταν σε καθημερινή βάση, στερώντας τους τα προσωπικά τους αντικείμενα, στερώντας τους το δικαίωμα σε νόμιμη ακρόαση, οι ποινές ήταν σε καθημερινή βάση στα χρόνια μετά τον πόλεμο. Οι γυναίκες ήταν ένα παιχνίδι.

Ανυπεράσπιστα κορίτσια και γυναίκες της σταλινικής ρωσικής εκδίκησης, και θηριωδίες των Αμερικάνων.
Οι τεράστιες προσωπικές ταπεινώσεις και οι παραβιάσεις της αξιοπρέπειας προς τους κρατούμενους κατά την ανάκριση ειδικά το 1945.ο Ernst von Salomon έχει εντυπωσιακά παραδείγματα αυτών των πράξεων. Γερμανίδες γυναίκες έπρεπε να υπομείνουν τους βιασμούς. Οι νικητές της Ανατολής και της Δύσης είναι ένοχοι των εγκλημάτων αυτών. Εκατομμύρια Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια είχαν αυτή τη βάρβαρη συμπεριφορά.

Τα εκτιμώμενα αριθμητικά στοιχεία είναι περίπου δύο εκατομμύρια.ο Ingo von Münch υπολογίζει οτι έγιναν 1,4 εκατομμύρια βιασμοί, ανατολικά του Όντερ, περίπου 500.000 στην πρώην ΛΔΓ. Ilya Ehrenburg, και διανέμονται φυλλάδια μεταξύ των σοβιετικών στρατιωτών στην Ανατολική Γερμανία, καλώντας τους για βιασμό σε δημόσια θεά και δολοφονία τουλάχιστον μία Γερμανίδας κάθε μέρα. Στρατιώτες και αξιωματικοί έκαναν πράξη αυτά που έλεγαν τα φυλλάδια.Πολύ λίγοι αξιωματικοί αντιστάθηκαν, έλλειψη πειθαρχίας. Στο Βερολίνο και μόνο δεκάδες χιλιάδες γυναίκες έπρεπε να υπομείνουν αυτό το βάναυση και ταπεινωτική συμπεριφορά. Μόλις πρόσφατα μαρτυρίες δημοσιοποιούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Για εσάς που λέτε ναζι φασίστας κτλ, δεν έχετε καμιά διάφορα απο τους κομμουνιστες που δεν ανήκουν σε καυκάσιο γένος,και ειστε Νεοέλληνες αφου και στην Ελλαδα αποδεκάτισαν όσους ηταν ίδιο γένος με τους Γερμανούς (καυκάσιοι )ως φασίστες + παιδομάζωμα!

Και μην ξανά σχολιάσει κανένας την μαρξιστική προπαγάνδα: Ο Χίτλερ ήταν απο τους όμβριους όταν ήταν ο Στάλιν και το ξέρουν πολύ καλά οι γνήσιοι ρώσοι αυτό πους επίσης τους έσφαζαν !!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ=Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2)Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης.αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση,επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τ ότι ήταν φασίστες και οι κομμουνιστές δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν ναζιστές που έκαναν θηριωδίες. Όταν υπερασπίζεσαι φασίστες για να δείξεις ότι οι άλλοι είναι φασίστες, δεν μπορεί να είναι σοβαρός ο λόγος σου. Η αλήθεια είναι ότι ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα και πολλά ποδάρια..... και είναι σαν τις κατσαρίδες...ο μόνος που επιβιώνει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications