Γιατί μαζεύουν την ψυχή μας μετά τον θάνατο;  και η γήινη φάρμα! (Αναδημοσίευση λόγο περιστατικού που έχει σχέση )

Αναδημοσίευση λόγο ότι πριν 4-5 μήνες οι συμμορίτες δολοφόνησαν φοιτήτρια, και ως συνήθως καμια δίκη για τους συμμορίτες, ούτε καν συνελήφθη κάνεις μετά από τόσους μήνες, τι σχέση έχει με αυτό το άρθρο? το ότι σας έχουν κάνει να μην ασχολείστε με τέτοια θέματα και μεταφυσικά η ακόμα χειρότερα να τα χλευάζεται,ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας τίποτα και να δρουν ανενόχλητοι, οι μύστες όμως βλέπουν πίσω από τις κουρτίνες, αφού εδώ ειναι πολλά μυστικά που έχουν άμεσες και τραγικές επιπτώσεις στην ζωή σας, και ότι χλευάζουν τέτοια θέματα δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται οι ίδιοι!και υπάρχουν πολλά ζωντανά στοιχειά γιαυτό, ένα εξ αυτών ειναι το παρακάτω γεγονός (θεωρίες συνωμοσίας και αυτο?):

Δολοφόνησαν την φοιτήτρια ως θυσία την ημέρα της πανσελήνου! και πήγαν να το κουκουλώσουν ως αυτοκτονία, οι γονείς της έκαναν μήνυση κατ'αγνώστων για ανθρωποκτονία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Η οικογένειά της θεωρεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία μάλιστα σχετίζεται με τον σατανισμό,η ημερομηνία που εξέπνευσε το παιδί τους, η 20η Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, που για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες.

Μες το Ματριξ της όλογραφικής πραγματικότητας οι ιδιοκτήτες της γήινης φάρμας μας εξηγούν πολλά για τον σκοπό της ζωής μας... προβάλλοντας μέσα απο τα παραμυθάκια του Χόλυγουντ...τις κρυμμένες αλήθειες που πραγματικά πονάνε!

Στο βίντεο θα ακούσετε για την παραπλάνηση του ανθρώπου και της ψυχής του απο αυτούς που μας ελέγχουν μέσω της μαζικής ανθρωποκαλλιέργειας...

Αυτοί καρτερούν τον θάνατο του ανθρώπου για την αποκόμιση της ενέργειας μας...συχνά μέσω της μαζικής θυσίας.
Το λευκό τούνελ την στιγμή που η ψυχή αφήνει το σώμα...ειναι η μηχανή συγκομιδής της ψυχής απο τους άρχοντες...μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχα περνώντας το τούνελ...μας παρουσιάζουν τα νεκρά αγαπητά μας πρόσωπα ώστε το το πέρασμα της ψυχής να ειναι ανώδυνο και να μην δημιουργεί υποψίες. Εκεί βρίσκεται και η μεγάλη παγίδα της μετενσάρκωσης...

Είμαστε η μπαταρία τους;
Οι Γνωστικοί, μια απο τις μεγαλύτερες θρησκείες στην ιστορία του ανθρώπου έχουν αναφερθεί για τους Άρχοντες και την Συγκομιδή της ψυχής και ενέργειας του ανθρώπου. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατι δεν μάθαμε ούτε μια λέξη στα σχολικά θρανία για τους Γνωστικούς;;;

Έχετε πότε αναρωτηθεί γιατί ακόμη και τώρα δεν γράφεται τίποτε για τα κείμενα που άφησαν στην ανθρωπότητα;;; Τα κείμενα τους ειναι γραμμένα σε παπύρους στα αρχαία Ελληνικά και βρέθηκαν στην Αίγυπτο απο το 1947.

Οι Γνωστικοί έχουν γράψει για αυτές τις παρασιτικές υπερδιαστατικες οντότητες που μας κρατούν αιχμάλωτους στον πλανήτη του Ματριξ... ζούμε σε ενα πλανητικό ορνιθώνα ελεγχόμενο απο τη Σελήνη.

Μας ανθρωποκαλλιεργούν και μας κρατούν μακριά απο την αναζήτησή και την ανάπτυξη της εσωτερικής μας φλόγας....τον μοναδικό τρόπο απελευθέρωσης μας απο τη Μήτρα.

Μας εκτρέφουν σε κυψέλες;
Θρέφονται απο τον φόβο μας και την πίστη μας στα συστήματά υποδούλωσης που αυτοί έχουν σκαρφιστεί...όσο μας κρατούν σε αυτό το χαμηλό συνειδησιακό επίπεδο...δεν θα αλλάξει τίποτε. Αυτό το καταφέρνουν με την παραπλάνηση της είδησης και του νοητικού προγραμματισμού πού καθημερινά σου παρουσιάζουν... την φτώχεια και την ανέχεια...τους πολέμους...την προβολή της ύλης και την προβολή της αγάπης του ΕΓΩ σου...

Ο Εγωκεντρισμός είναι το μόνο που αφήνουν στα όρθια κουφάρια που καθημερινά βλέπεις τριγύρω σου.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το Χόλυγουντ ψοφάει για τις ταινίες δράσεις και θανάτου; Έχετε αντιληφθεί οτι οι ταινίες αυτές μας "ψυχα-γωγούν" στους σινεμάδες προγραμματισμού; Εχετε ποτέ αντιληφθεί οτι τα παιδιά σας διασκεδάζουν με τα παιχνίδια στο PlayStation και Xbox μαχαιρώνοντας... πυροβολώντας...βομβαρδίζοντας ανθρώπους σαν να είναι υπνωτισμένα;Προσέχετε την έκφραση των παιδιών ή και των μεγάλων οταν παίζουν τα διαβολοπαιχνιδια. Θα δείτε άλλους αγνώριστους μέχρι τώρα ανθρώπους.

Γιατί άραγε τόση "ψυχαγωγία" και ποιες πονηρές ανώμαλες φιγούρες βρίσκονται πισω απο την διασκέδαση του θανάτου; Εχουν βάλει τα τσιράκια τους να μας πολεμούν συνειδησιακά σε διαφορετικά πεδία... Αιώνες εχουν απλωμένα τα πλοκάμια τους και διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε λευκούς και μαύρους, δεξιούς και αριστερούς, δημοκράτες και κουμμουνια, σε χριστιανους και μουσουλμάνους...

Η δημιουργία της αντιπαράθεσης και του μίσους...ο ενας εναντίον του άλλου!!!...ώστε εμείς τελείως εθελοντικά να υπηρετούμε το Ματριξ του θανάτου...σκορπίζοντας τον θάνατο στους αντιπάλους που τοποθετήθηκαν στα εγκεφαλικά μας κύτταρα απο πολυ μικρή ηλικία και στις δυο αντιμαχόμενες πλευρές...ετσι καταλήγουμε στην μπαταρία του Ορφέα! Ακόμη και αυτή την στιγμή που γράφοντας...κατανοώντας τον διαχωρισμό μου με τον Μπουνταλά γείτονα...και το παιχνίδι είμαι ικανός να αντισταθώ σκοτώνοντας τον εισβολέα...συμμετέχοντας στο παιχνίδι τους.

Καθημερινά μας πολεμούν για την διεκδίκηση της ψυχής μας...δεν ειναι το κέρδος των χρημάτων...γιατι αυτό το εχουν άφθονο εφόσον το εκτυπώνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.Στο βίντεο ακούστε τον διάλογο (δυστυχώς στα αγγλικά)

Post A Comment:

2 comments

Ευάγγελοςείπε...

Κ τι κάνουμε για να ξεφύγουμε από αυτό το λεγόμενο Μάτριξ , δεν έχει αναφέρει κανείς!

Lείπε...

Διαβολική σύμπτωση αυτό το άρθρο ..πριν δυο μέρες ξαναείδα τις 3 ταινειες...κ η σκέψη μου είναι ακόμα μαγνητισμενει από την αλήθεια που αυτές η ταινίες διηγούνται...οταν στα αλήθεια έχεις συνειδητοποιήσει την αλήθεια είναι δύσκολο να συνεχίζεις να ζεις στην καθημερινότητα που σου έχουν επιβάλλει

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications