29 Οκτ 2016

Ήρθαν οι Βάρβαροι και μας έφεραν άγιους ! και πολιτισμό !!! δημοκρατία!!!

Ήρθαν οι Βάρβαροι  και μας έφεραν  άγιους ! και πολιτισμό !!!

Εισβολή των Αμερικανών στη Βαγδάτη. Τότε μωρέ το μακρινό 2003 όταν γκρεμίστηκε το Εθνικό Μουσείο του Ιράκ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ή κλαπούν περισσότεροι από 15.000 θησαυροί των Αρχαίων Σουμερίων!!.Ωραίο πάντρεμα πολιτισμών ένα σύγχρονο τανκ ανάμεσα σε αρχαία αγάλματα 3000 ετών;

Εδώ βεβαία υπάρχει μια άλλη εκδοχή! ο λαός των Αρχαίων Σουμερίων λέει την αληθινή ιστορία του ανθρώπου!φρόντισαν να την εξαφανίσουν! οτι έμεινε απο την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας που έκαψαν οι όμοιοι τους τα κατέστρεψαν το 2003!!(για κάποιους που έχουν ερευνήσει το θέμα ξέρουν! τι εννοώ! συν οτι έχει σχέση με αρχαία τεχνολογία που έκλεψαν!)

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό πλέον ότι η κατάσταση με τους ISIS έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Κάτι πρέπει να γίνει αλλά τί; Βία στη βία με αυτούς δεν πιάνει. Βία απέναντι σε ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει αν θα πεθάνουν μόνο τραγικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Δεν πειράζει, όλο και κάτι θα σκεφτούν οι ΗΠΑ, η Τουρκία, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και μερικοί δικοί μας Ευρωπαίοι που τους ανέθρεψαν. Το πολύ-πολύ να τους δώσουν κι άλλα όπλα μέχρι να αφανίσουν και τον τελευταίο άπιστο από το χάρτη.

Για να μην επαναλαμβάνομαι,Καλόγεροι εναντίον του ναού του Απόλλωνα στην Ανάφη βλέπε εδώ
Ντροπή που ανήκω στο ανθρώπινο είδος, το οποίο δεν έχει κάνει ούτε βήμα προόδου από τότε που κυνηγούσε μαμούθ με κοντάρια στους πάγους. Ούτε μισό. Παραμένει μια απέραντη μηχανή παραγωγής μίσους.

-Όποιος καταδικάζει απερίφραστα τους υπανθρώπους σφαγείς της ISIS δεν σημαίνει ότι αγνοεί τις ευθύνες του αμερικανικού ιμπεριαλισμού για την τερατογένεσή τους.
-Όποιος θεωρεί τους τζιχαντιστές απειλή για την ειρήνη και τη γεωπολιτική σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Εγγύς και Μέσης Ανατολής δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα ιστορικά εγκλήματα του δυτικού χριστιανισμού.
-Όποιος δεν κλείνει τα μάτια στη βαρβαρότητα που επιδεικνύουν οι τζιχαντιστές απέναντι στα πολιτισμικά κατάλοιπα της κοινής μας πανανθρώπινης κληρονομιάς δεν σημαίνει ότι ταυτίζει τα εκατομμύρια των πιστών του Κορανίου με αυτή την πανούκλα (πρώτα θύματα άλλωστε είναι ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι).
-Όποιος φρίττει με τους ανελέητους και συστηματικούς διωγμούς χριστιανών (όλων των δογμάτων) στις περιοχές που ελέγχει η ISIS, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται με την πίστη στον χριστιανισμό.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επισημαίνουμε συνεχώς αυτά τα αυτονόητα πράγματα. Ο καθένας έχει τις πεποιθήσεις του και τις προσεγγίσεις του! (καλά οτι του έμαθαν ανάλογα σε ποια χωρα μεγάλωσε! και την δόση που πήρε πλύσης εγκεφάλου!). Αλλά όσοι θεωρούμε εαυτούς έστω και μακρινά τέκνα του τόσο κακοποιημένου στις μέρες μας Διαφωτισμού, ας συμφωνήσουμε έστω σε κάποια σημεία στοιχειώδους λογικής.

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Θεός μπορεί να πέθανε, όπως είπε ο Νίτσε, αλλά έχει αφήσει πίσω του εκατομμύρια συνεχιστές της καταστρεπτικής ανυπαρξίας του.)και να φανταστεί κάνεις οτι οι ίδιοι λένε οτι ο κάλος θεούλης Γιαχβέ έκαψε ζωντανούς χιλιαδες ανθρώπους στα Σοδομα και Γομορα! για να τους σώσει !!!! οπως και έκανε τον κατακλυσμό! και αφάνισε τα πάντα απο προσώπου Γης!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Ήρθαν οι Βάρβαροι και μας έφεραν άγιους ! και πολιτισμό !!! δημοκρατία!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Η εβραϊκή αίρεση του χριστιανισμού όταν άρχισε να εξαπλώνεται ήταν ακριβώς όπως ο ISIS. Μετά από αιώνες και επειδή είχαν αφανίσει τους θρησκευτικούς τους αντιπάλους [Έλληνες Εθνικούς] έγιναν μαλθακοί τους έφυγε ο μεγάλος φανατισμός [εν μέρει] οπότε έγιναν αναλώσιμοι για τους επικυρίαρχους.
Έτσι ενεργοποιήθηκε η άλλη εβραϊκή αίρεση, ο ισλαμισμός που περίμενε όλους αυτούς τους αιώνες να έρθει η σειρά του...
Δεν καταλαβαίνω γιατί απορούν πολλοί με τα εγκλήματα του ISIS, όταν στο ξεκίνημα του ο χριστιανισμός έκανε τα ίδια και χειρότερα.

+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications