Οι θηριωδίες και οι ισχυρισμοί της Monsanto ένας γρήγορος οδηγός  των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Οι θηριωδίες και οι ισχυρισμοί της Monsanto ένας γρήγορος οδηγός  των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων

Η Monsanto είναι μια από της πιο μισητές εταιρείες του κόσμου και ειδικά απο την αγροτική κοινότητα λόγω θανάτων και ασθενειών που παράγουν τα προϊόντα της, και τον έλεγχο της των τροφίμων της γεωργίας.

Η εταιρεία που υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και σημαντικούς ανθρώπους, έχει συμμετάσχει σε πολλές απάτες, και υπάρχουν καταγγελίες ακόμη και οτι σχετίζεται με τη δημιουργία της πρώτης ατομικής βόμβας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Monsanto είναι σήμερα ο ηγέτης στον τομέα της διανομής σπόρων στον κόσμο. Δηλαδή τρέφει με τα προϊόντα της πολύ κόσμο. Η Monsanto είναι μια από της πιο αμφιλεγόμενες και προβληματικές επιχειρήσεις που παράγει φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, ορμόνες ανάπτυξης και γενετικά τροποποιημένα γονίδια πολύ επιβλαβή για την υγεία.

ο John Francis Queeny ίδρυσε την εταιρεία Monsanto Chemical Works

Το 1901 ο John Francis Queeny ίδρυσε την εταιρεία Monsanto Chemical Works στο φρούριο του Σεντ Λούις του Μιζούρι. Σημειώστε ότι ο δημιουργός της Monsanto Queeny Φρανσίσκο, ήταν ένας Ιππότης της Μάλτας!

Αρχικά δημιουργήθηκε ως μια εταιρεία σακχαρίνης μέχρι που με την πάροδο του χρόνου μεγάλωσε σε μια επιχείρηση σπόρων.
Η Monsanto κατηγορείται για βιοπειρατεία, καθώς η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όλων των τροποποιημένων σπόρων που υπάρχουν στον κόσμο. το ζιζανιοκτόνο Roundup είναι παρούσα σε αυτές τις τροφές.

Το ζιζανιοκτόνο Roundup ξεκίνησε από την Monsanto και βγήκε στην αγορά το 1974 και χρησιμοποιείται σε γονιδιακά ή γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών. Το ενεργό συστατικό του είναι το glyphosate.

Μια νέα έκθεση που συντάχθηκε από τον Anthony Samsel, συνταξιούχος σύμβουλος επιστήμης, και τον Δρ Stevani Seneff, ερευνητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), αποκαλύπτει πώς το glyphosate καταστρέφει την υγεία στον άνθρωπο.

Στη συνέντευξη, ο Δρ Seneff συνοψίζει δύο μεγάλα προβλήματα που προκαλούνται από το glyphosate στα τρόφιμα:
Διατροφικές ελλείψεις
Η συστηματική τοξικότητα
Το 2009, ένα γαλλικό δικαστήριο έκρινε ένοχη την Monsanto για ψέματα: ψευδώς διαφημίζουν το ζιζανιοκτόνο Roundup ως «βιοδιασπώμενο», «φιλικό προς το περιβάλλον» και υποστηρίζοντας ότι «αφήνει το έδαφος καθαρό».
Σήμερα, όλο και περισσότερα στοιχεία μας δείχνει την πλαστότητα αυτών των καταστάσεων. Αυτές είναι οι ασθένειες που προκαλούνται από αυτό το ζιζανιοκτόνο.

Αυτισμός Γαστρεντερικών παθήσεων όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, χρόνια διάρροια, κολίτιδα και νόσος του Crohn Η παχυσαρκία
Αλλεργίες Τα καρδιαγγειακά νοσήματα Κατάθλιψη, Πάρκινσον
Καρκίνος Υπογονιμότητα, Αλτσχάιμερ Σκλήρυνση κατά πλάκας, ALS και αλλα

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το glyphosate ψεκάζεται σε συμβατικές καλλιέργειες και γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στην πραγματικότητα γίνεται συστηματικά σε όλο το φυτό, έτσι ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί. Είναι μέσα στο φυτό.

PCBs
Γνωστό ως PCB (πολυχλωριωμένα διφαινύλια), που δημιουργήθηκε από τη Monsanto, εκτός από τις εξαιρετικά καρκινογόνες και τοξικές ιδιότητες του στην φωτιά γίνεται διοξίνη, μια ουσία 5 εκατομμύρια φορές πιο τοξική από το κυάνιο.

Πρόκειται για μια χημική ένωση που αποτελείται από χλώριο, άνθρακα και υδρογόνο, η οποία θεωρείται, σύμφωνα με το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP) - ως ένα από τα πιο επιβλαβή για το περιβάλλον.

Λόγω της μεγάλης βιολογικής θερμικής και χημικής σταθερότητας του,το PCB χρησιμοποιείται μαζικά από την Monsanto στα μέσα του 1970 ως μονωτές για ηλεκτρικές συσκευές όπως μετασχηματιστές, διακόπτες, πυκνωτές και θερμοστάτες. Η χρήση του απαγορεύεται πλέον σχεδόν απο όλους.

Η Monsanto πήρε άδεια να θάψει τα PCB στην (Αλαμπάμα).τα PCBs χύνεται επίσης σε κανάλια νερού που διέρχεται από τις πόλεις, με κίνδυνο δηλητηρίασης, δεν το λένε σε κανέναν!.

και έκρυψαν το γεγονός ότι είχαν μολύνει τα νερά. Όταν οι κάτοικοι της Άνιστον ανέφεραν το γεγονός σε δικηγόρους, η Monsanto αναγκάστηκε να αποκαλύψει εμπιστευτικά έγγραφα που προειδοποίησαν τους κινδύνους των PCB και θα τους κοστίσει περισσότερο από 700 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για να καθαρίσουν της πόλη. Όταν αυτή η πληροφορία έφτασε τις αρχές, αντί να προστατεύσει απο μόλυνση, προστάτευσε την Monsanto.

Η Monsanto ήταν ο δημιουργός του Agent Orange

Η Monsanto ήταν ο δημιουργός του Agent Orange, ένα χημικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούσαν το Agent Orange από αέρος, όπως τα Chemtrails για ψεκασμό στον βιετναμέζικο λαό, και τους σκοτώνουν με αργό και επώδυνο θάνατο. Η Greenpeace κατήγγειλε τη Monsanto, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Bill Gates ΚΑΙ MONSTANTO

Bill Gates ΚΑΙ MONSTANTO
Ο Bill Gates επένδυσε στην αγορά 500.000 μετοχών της Monsanto, την κάθε μια με το ποσό των 23 εκατομμυρίων. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον έλεγχο των γεωργικών συστημάτων στην Ασία και την Αφρική, που οδηγεί σε πολύ κέρδος.

Λένε ότι αν ελέγχεις την γεωργία του παγκόσμιου πληθυσμού. Σύμφωνα με τον Bill Gates, ο πληθυσμός θα πρέπει να ελέγχεται μέσω της διατροφής, έτσι ώστε να μπορείς να παίξεις περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε. Οι δηλώσεις έγιναν το 2003.

Στις αρχές του 1990,η Monstanto ξεκίνησε το πρώτο της προϊόν που προέρχεται από βιοτεχνολογία: το Posilac (σωματοτροπίνη των βοοειδών).
Είναι μια ορμόνη με γενετική μηχανική για την αύξηση της παραγωγής γάλακτος στις αγελάδες κατά σχεδόν 20%. Αυτή η ορμόνη προκαλεί φλεγμονή του μαστού, αναγκάζοντας τους αγρότες να αντιμετωπίζουν τις αγελάδες τους με αντιβιοτικά των οποίων τα ίχνη βρέθηκε στην συνέχεια στο γάλα.Αυτό το "θαύμα" το Posilac απαγορεύτηκε σε όλο τον κόσμο εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες!! .

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Πρέπει να μάθουμε να προσδιορίζουμε αν τα τρόφιμα που αγοράζονται στα σούπερ μάρκετ είναι διαγονιδιακά (γενετικά τροποποιημένα) ή φυσικά μερικοί απλοί κωδικοί που "κρύβουν" στις ετικέτες επειδή δεν μας λένε το νόημα αυτών των αριθμών.

Ο αριθμός PLU είναι στις ετικέτες των φρούτων και βοηθούν στην αναγνώριση της ποικιλίας, το μέγεθος του προϊόντος και αν GM ή οργανικά. Επιπλέον, ο αριθμός PLU μπορεί να περιέχει άλλους αριθμούς που σχετίζονται με μικρές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης κτλ.

- Εάν έχει 4 ψηφία, σημαίνει ότι ο καρπός έχει συμβατικά φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα
- Αν έχει 5 ψηφία, μετά από το # 8 σημαίνει ότι είναι γενετικά τροποποιημένο, εκτός του ότι έχει συμβατικά φάρμακα.
- Αν έχει 5 ψηφία, μετά από το # 9 σημαίνει ότι είναι βιολογικής Καλλιέργειας στα διεθνή πρότυπα. Δεν είναι πολύ αυστηρά, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα από ό, τι στα συμβατικά φυτοφάρμακα.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications